1. actie
  2. The Dark Knight

Film The Dark Knight

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Dark Knight. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Dark Knight weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Dark Knight op imdb.nl. Misschien is The Dark Knight op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Dark Knight streamen online als je een The Dark Knight torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Dark Knight op 123movies staat.

Specificaties over de film The Dark Knight

Schermtype

Michael Caine

Genre

Actie | Avontuur | Sciencefiction | Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

147 min minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film The Dark Knight

In deze meeslepende en duistere film wordt het leven van Batman opnieuw op zijn kop gezet. Terwijl hij Gotham City probeert te beschermen tegen de meedogenloze Joker, een angstaanjagende superschurk gespeeld door de legendarische Heath Ledger, wordt Batman geconfronteerd met zijn grootste uitdaging ooit. De Joker brengt niet alleen chaos en vernietiging met zich mee, maar ook een psychologische oorlog waarin Batman moet worstelen met zijn eigen morele kompas. Deze film is meer dan alleen een actie-avontuur. Het is een diepgaand verhaal over de donkere kanten van menselijke aard, de dunne lijn tussen goed en kwaad en de kracht van opoffering. Naast het indrukwekkende acteerwerk van Christian Bale en Heath Ledger, schittert ook Aaron Eckhart als Harvey Dent, de ambitieuze openbare aanklager die verstrikt raakt in een web van corruptie en wraak. Met verbluffende visuele effecten, adembenemende actiescènes en een meeslepende soundtrack, neemt 'The Dark Knight' je mee op een emotionele rollercoaster. Bereid je voor om geboeid te worden door de duisternis en de complexiteit van Batman's wereld. Deze film is een absolute must-see voor fans van het superheldengenre en liefhebbers van intelligente en meeslepende films.

Veelgestelde vragen over de film The Dark Knight

Michael Caine is de hoofdrolspeler in The Dark Knight. De volledige cast van The Dark Knight kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Dark Knight is Actie | Avontuur | Sciencefiction | Fantasy.

De speelduur van de film The Dark Knight is 147 min minuten.

Om te bekijken waar The Dark Knight te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Dark Knight wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Dark Knight is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je The Dark Knight in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Dark Knight aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Dark Knight heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Dark Knight in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van The Dark Knight.