1. actie
  2. Shaka Zulu 1

Film Shaka Zulu 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Shaka Zulu 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Shaka Zulu 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Shaka Zulu 1 op imdb.nl. Misschien is Shaka Zulu 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Shaka Zulu 1 streamen online als je een Shaka Zulu 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Shaka Zulu 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Shaka Zulu 1

Schermtype

Trevor Howard

Genre

Actie | Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

530:00:00 minuten

Regisseur

William C. Faure

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1986

Omschrijving van de film Shaka Zulu 1

Shaka Zulu 1 is een meeslepende miniserie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal uit het negentiende-eeuwse donker Afrika. Deze serie werpt een licht op het opkomende Europese kolonialisme en de fascinerende trek naar Afrika. Het verhaal richt zich op het leven van de machtige Zulu-leider Shaka, wiens leven wordt bepaald door een oude profetie. Hij is de persoon die erin slaagt om zijn volk te verenigen en transformeert van een verschoppeling tot de onbetwiste heerser over een continent vol trotse krijgers. Shaka Zulu 1 is een meesterwerk dat je meeneemt op een epische reis door het Afrikaanse landschap. De miniserie biedt een unieke kijk op de geschiedenis en cultuur van de Zulu's, en werpt tegelijkertijd een kritische blik op het kolonialisme en de gevolgen ervan voor het Afrikaanse continent. Met de indrukwekkende acteerprestaties van Edward Fox en Robert Powell wordt het verhaal tot leven gebracht en wordt de kijker meegezogen in de turbulente wereld van Shaka. Deze miniserie is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een bron van kennis en inzicht. Het brengt de rijke geschiedenis van Afrika tot leven en nodigt uit tot verdere verkenning. Shaka Zulu 1 is een must-see voor liefhebbers van historische drama's en iedereen die geïnteresseerd is in de complexe en dynamische geschiedenis van het Afrikaanse continent.

Veelgestelde vragen over de film Shaka Zulu 1

Trevor Howard is de hoofdrolspeler in Shaka Zulu 1. De volledige cast van Shaka Zulu 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Shaka Zulu 1 is Actie | Avontuur.

De speelduur van de film Shaka Zulu 1 is 530:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Shaka Zulu 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Shaka Zulu 1 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Shaka Zulu 1 is geproduceerd in 1986. Als de film recent is uitgebracht kun je Shaka Zulu 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Shaka Zulu 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Shaka Zulu 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Shaka Zulu 1 in blue ray te bekijken is.

William C. Faure is de regisseur van Shaka Zulu 1.