1. actie
  2. Napoleon

Film Napoleon

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Napoleon. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Napoleon weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Napoleon op imdb.nl. Misschien is Napoleon op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Napoleon streamen online als je een Napoleon torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Napoleon op 123movies staat.

Specificaties over de film Napoleon

Schermtype

Christian Clavier

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

360:00:00 minuten

Regisseur

Yves Simoneau

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2002

Omschrijving van de film Napoleon

Napoleon, een meeslepende en epische vertelling, neemt je mee op een onvergetelijke reis door de geschiedenis. Dit meesterwerk vertelt het verhaal van de man die Europa voorgoed heeft veranderd. Met zijn overweldigende charisma en ongeëvenaarde strategisch inzicht verovert Napoleon de harten van velen, terwijl hij op het slagveld triomfeert. Dit boek brengt het leven van Napoleon op meesterlijke wijze tot leven. Van zijn bescheiden begin als Corsicaanse soldaat tot zijn opmars naar keizer van Frankrijk, elke pagina brengt je dieper in de intriges en machtsstrijd van zijn tijd. Je wordt meegesleept in de conflicten, de passie en de onvermijdelijke ondergang van deze legendarische leider. Napoleon is niet alleen een historisch meesterwerk, maar ook een meeslepende roman vol emotie en menselijkheid. Het laat je kennismaken met de meest iconische figuren uit de geschiedenis, terwijl het je meesleept in een wereld vol oorlog, liefde en verraad. Of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een meeslepend verhaal, Napoleon zal je niet teleurstellen. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de wereld van Napoleon en laat je verrassen door dit meesterwerk vol avontuur en intrige.

Veelgestelde vragen over de film Napoleon

Christian Clavier is de hoofdrolspeler in Napoleon. De volledige cast van Napoleon kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Napoleon is Actie.

De speelduur van de film Napoleon is 360:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Napoleon te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Napoleon wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Napoleon is geproduceerd in 2002. Als de film recent is uitgebracht kun je Napoleon in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Napoleon aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Napoleon heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Napoleon in blue ray te bekijken is.

Yves Simoneau is de regisseur van Napoleon.