1. actie
  2. De Gendarme van Saint-Tropez

Film De Gendarme van Saint-Tropez

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De Gendarme van Saint-Tropez. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De Gendarme van Saint-Tropez weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De Gendarme van Saint-Tropez op imdb.nl. Misschien is De Gendarme van Saint-Tropez op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De Gendarme van Saint-Tropez streamen online als je een De Gendarme van Saint-Tropez torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De Gendarme van Saint-Tropez op 123movies staat.

Specificaties over de film De Gendarme van Saint-Tropez

Schermtype

Christian Marin

Genre

Actie

Kijkwijzer

6

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Jean Girault

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1964

Omschrijving van de film De Gendarme van Saint-Tropez

De Gendarme van Saint-Tropez is een levendige en humoristische film die je meeneemt naar de zonnige Franse Rivièra. In dit avontuur volgen we agent Ludovic Cruchot, die net benoemd is tot hoofd van politie in het prachtige Saint-Tropez. Zijn dochter, Nicole, is dolblij met deze nieuwe positie en kan niet wachten om haar eigen avonturen te beleven in deze bruisende stad. Terwijl Ludovic zich bezighoudt met zijn nieuwe collega's en de jacht op nudisten opent, besluit Nicole om haar eigen spel te spelen. Ze doet zich voor als de dochter van een welvarende miljonair, in een poging om indruk te maken op een knappe jongeman. Maar al snel ontdekt ze dat het imponeren van anderen niet zo eenvoudig is als het lijkt. Ze belandt in hilarische situaties en moet haar uiterste best doen om de waarheid verborgen te houden, terwijl ze tegelijkertijd probeert haar eigen weg te vinden in de jetset-levensstijl van Saint-Tropez. De Gendarme van Saint-Tropez is een film die je meeneemt op een spannend avontuur vol komische verwikkelingen. Met zijn levendige setting, kleurrijke personages en onverwachte wendingen, zal deze film je zeker doen lachen en entertainen. Dompel jezelf onder in de wereld van Saint-Tropez en geniet van de avonturen van agent Cruchot en zijn dochter Nicole. Een absolute aanrader voor liefhebbers van komedie en Franse charme!

Veelgestelde vragen over de film De Gendarme van Saint-Tropez

Christian Marin is de hoofdrolspeler in De Gendarme van Saint-Tropez. De volledige cast van De Gendarme van Saint-Tropez kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De Gendarme van Saint-Tropez is Actie.

De speelduur van de film De Gendarme van Saint-Tropez is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar De Gendarme van Saint-Tropez te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De Gendarme van Saint-Tropez wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

De Gendarme van Saint-Tropez is geproduceerd in 1964. Als de film recent is uitgebracht kun je De Gendarme van Saint-Tropez in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De Gendarme van Saint-Tropez aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De Gendarme van Saint-Tropez heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De Gendarme van Saint-Tropez in blue ray te bekijken is.

Jean Girault is de regisseur van De Gendarme van Saint-Tropez.