1. boekverfilming
  2. Alice In Wonderland

Film Alice In Wonderland

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Alice In Wonderland. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Alice In Wonderland weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Alice In Wonderland op imdb.nl. Misschien is Alice In Wonderland op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Alice In Wonderland streamen online als je een Alice In Wonderland torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Alice In Wonderland op 123movies staat.

Specificaties over de film Alice In Wonderland

Schermtype

Johnny Depp

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

9

Speelduur

75 minuten

Regisseur

Tim Burton

Gesproken taal

Engels | Frans | Italiaans | Nederlands | Portugees | Spaans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Alice In Wonderland

Beleef een onvergetelijke verjaardag in de betoverende en betoverende wereld van Alice In Wonderland Special Edition van Walt Disney. Deze speciale editie bevat exclusief bonusmateriaal dat nog nooit eerder is vertoond. Ga samen met Alice op een magische reis door het fantastische Wonderland terwijl ze het Witte Konijn achterna gaat. Bereid je voor op een chaotische en steeds vreemdere wereld vol onvergetelijke personages, zoals de Mad Hatter, de Maartse Haas, Tweedledee en Tweedledum, de mysterieuze Cheshire Kat, de imponerende Hartenkoningin en nog veel meer. Alice In Wonderland Special Edition zit boordevol spectaculaire liedjes en adembenemende animaties die jong en oud betoveren. Betreed een tijdloze klassieker die geschikt is voor het hele gezin. Geniet van de kleurrijke en levendige beelden terwijl je wordt meegesleept in het avontuur van Alice. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je getuige bent van Alice's dwaze en verwonderlijke avonturen in Wonderland. Ontdek de diepere betekenissen en boodschappen die in dit meesterwerk verborgen zitten en laat je inspireren door de creativiteit en verbeeldingskracht van Walt Disney. Alice In Wonderland Special Edition is de perfecte toevoeging aan je collectie en een geweldig cadeau voor iedereen die van magie en fantasie houdt.

Veelgestelde vragen over de film Alice In Wonderland

Johnny Depp is de hoofdrolspeler in Alice In Wonderland. De volledige cast van Alice In Wonderland kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Alice In Wonderland is Boekverfilming.

De speelduur van de film Alice In Wonderland is 75 minuten.

Om te bekijken waar Alice In Wonderland te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Alice In Wonderland wordt afgespeeld in Engels | Frans | Italiaans | Nederlands | Portugees | Spaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Alice In Wonderland is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Alice In Wonderland in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Alice In Wonderland aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Alice In Wonderland heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Alice In Wonderland in blue ray te bekijken is.

Tim Burton is de regisseur van Alice In Wonderland.