1. boekverfilming
  2. Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 op imdb.nl. Misschien is Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 streamen online als je een Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Schermtype

Daniel Radcliffe

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

12

Speelduur

140:00:00 minuten

Regisseur

David Yates

Gesproken taal

Nederlands, Duits

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Harry, Ron en Hermelien gaan op een levensgevaarlijke missie in "Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1". Ze zijn vastberaden om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te ontrafelen en te vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen. Maar de Duistere Krachten die hen omringen, dreigen hen uit elkaar te drijven. De tovenaarswereld is inmiddels een gevaarlijke plek geworden. De lang gevreesde strijd is losgebarsten nu de Heer van het Duister het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein heeft overgenomen. Iedereen die zich tegen hem verzet, wordt geterroriseerd en gearresteerd. De Uitverkorene, oftewel Harry, is nu de prooi waar alle Dooddoeners op jagen. Hun missie is duidelijk: Harry oppakken en levend naar Voldemort brengen. Dit spannende avontuur neemt je mee op een rollercoaster van emoties terwijl Harry en zijn vrienden vechten voor vrijheid en gerechtigheid. Zullen ze erin slagen om de Gruzielementen te vinden en te vernietigen? Zal Harry kunnen ontsnappen aan de greep van de Dooddoeners en Voldemort? Ontdek het zelf in "Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1" en bereid je voor op een magisch en adembenemend avontuur in de tovenaarswereld.

Veelgestelde vragen over de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Daniel Radcliffe is de hoofdrolspeler in Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1. De volledige cast van Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 is Boekverfilming.

De speelduur van de film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 is 140:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 wordt afgespeeld in Nederlands, Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 in blue ray te bekijken is.

David Yates is de regisseur van Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1.