1. boekverfilming
  2. Never Ending Story 1

Film Never Ending Story 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Never Ending Story 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Never Ending Story 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Never Ending Story 1 op imdb.nl. Misschien is Never Ending Story 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Never Ending Story 1 streamen online als je een Never Ending Story 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Never Ending Story 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film Never Ending Story 1

Schermtype

Tilo Prückner

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

AL

Speelduur

101:00:00 minuten

Regisseur

Wolfgang Petersen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Never Ending Story 1

De Never Ending Story 1 is een betoverende film die je meeneemt op een magische reis door de wereld van de verbeelding. Het verhaal volgt een jonge jongen die zich verliest in de mysterieuze bladzijden van het oude boek, genaamd The Neverending Story. Terwijl hij leest, ontdekt hij een eindeloos fantasierijk genaamd Fantasia, dat wordt bedreigd door duistere krachten. Deze prachtige klassieker neemt je mee op een avontuur vol betoverende wezens, adembenemende landschappen en hartverwarmende vriendschappen. Als de jongen besluit om de held te worden die Fantasia nodig heeft, begint zijn eigen wereld zich te vermengen met de werkelijkheid. Zijn verbeeldingskracht wordt tastbaar en zijn avonturen worden net zo levendig als de woorden op de pagina's van het magische boek. De Never Ending Story 1 is een tijdloze film die zowel jong als oud zal betoveren. Het is een meesterwerk dat je meesleept in een wereld waarin alles mogelijk is en waar dromen werkelijkheid worden. Duik in dit adembenemende avontuur en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de grenzen van je eigen verbeeldingskracht verkent. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol spanning, emotie en wonderen.

Veelgestelde vragen over de film Never Ending Story 1

Tilo Prückner is de hoofdrolspeler in Never Ending Story 1. De volledige cast van Never Ending Story 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Never Ending Story 1 is Boekverfilming.

De speelduur van de film Never Ending Story 1 is 101:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Never Ending Story 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Never Ending Story 1 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Never Ending Story 1 is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Never Ending Story 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Never Ending Story 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Never Ending Story 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Never Ending Story 1 in blue ray te bekijken is.

Wolfgang Petersen is de regisseur van Never Ending Story 1.