1. documentaires
  2. The Velvet Queen

Film The Velvet Queen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Velvet Queen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Velvet Queen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Velvet Queen op imdb.nl. Misschien is The Velvet Queen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Velvet Queen streamen online als je een The Velvet Queen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Velvet Queen op 123movies staat.

Specificaties over de film The Velvet Queen

Schermtype

Vincent Munier

Genre

Documentaires

Kijkwijzer

12

Speelduur

92 minuten

Regisseur

Marie Amiguet

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film The Velvet Queen

In de betoverende omgeving van de ongerepte Tibetaanse hooglanden, waar de bevroren toppen en valleien een schilderachtig decor vormen, vinden de gerenommeerde natuurfotograaf Vincent Munier en de avontuurlijke schrijver Sylvain Tesson elkaar in een buitengewoon avontuur. Samen gaan ze op zoek naar de majestueuze en zeldzame sneeuwluipaard, een waar symbool van schoonheid en kracht in de natuur. Gedreven door hun passie voor wilde dieren en de ongerepte natuur, nemen Munier en Tesson ons mee op een unieke reis door de adembenemende landschappen van het Tibetaanse hoogland. Met hun scherpe zintuigen en ongeëvenaarde ervaring, weten ze als geen ander de subtiele schoonheid van de sneeuwluipaard vast te leggen. De Velvet Queen, zoals ze deze mysterieuze kat liefkozend noemen, wordt in al haar glorie vastgelegd in de meest betoverende foto's en woorden. Dit prachtige boek, met zijn meesterlijke fotografie en meeslepende verhalen, neemt je mee op een ontdekkingsreis door de verborgen wereld van de sneeuwluipaard. Laat je betoveren door de ongerepte schoonheid van de Tibetaanse hooglanden en de krachtige uitstraling van de Velvet Queen. Een absolute must-have voor natuurliefhebbers, avonturiers en iedereen die de magie van de wilde natuur wil ervaren.

Veelgestelde vragen over de film The Velvet Queen

Vincent Munier is de hoofdrolspeler in The Velvet Queen. De volledige cast van The Velvet Queen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Velvet Queen is Documentaires.

De speelduur van de film The Velvet Queen is 92 minuten.

Om te bekijken waar The Velvet Queen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Velvet Queen wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

The Velvet Queen is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je The Velvet Queen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Velvet Queen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Velvet Queen heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Velvet Queen in blue ray te bekijken is.

Marie Amiguet is de regisseur van The Velvet Queen.