1. documentaires
  2. De Nieuwe Wildernis

Film De Nieuwe Wildernis

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De Nieuwe Wildernis. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De Nieuwe Wildernis weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De Nieuwe Wildernis op imdb.nl. Misschien is De Nieuwe Wildernis op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De Nieuwe Wildernis streamen online als je een De Nieuwe Wildernis torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De Nieuwe Wildernis op 123movies staat.

Specificaties over de film De Nieuwe Wildernis

Schermtype

Harry Piekema

Genre

Documentaires

Kijkwijzer

6

Speelduur

98:00:00 minuten

Regisseur

Mark Verkerk

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film De Nieuwe Wildernis

In De Nieuwe Wildernis, een adembenemende natuurfilm, wordt het verhaal verteld van de Oostvaardersplassen, een natuurgebied dat zich heeft ontwikkeld tot een internationaal erkend natuurparadijs in één van "s werelds dichtst bevolkte landen. Hier heerst de natuur en wordt het ritme bepaald door de harmonie tussen verschillende diersoorten. Dankzij de inzet van diverse filmteams gedurende twee jaar, krijgen we een uniek kijkje in het leven van vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa. Deze natuurfilm, een primeur in Nederland, neemt je mee op een meeslepende reis door de Oostvaardersplassen. Je zult versteld staan van de expressieve konikpaarden die hun veulens werpen te midden van de kalveren van de majestueuze edelherten en heckrunderen. De film laat zien hoe deze verschillende dieren samenleven en zich aanpassen aan de natuurlijke omgeving. Je zult getuige zijn van de geboorte van nieuw leven, het overleven van de sterksten en de kwetsbaarheid van de natuurlijke balans. De Nieuwe Wildernis is niet alleen een natuurfilm, maar een ervaring op zich. Met adembenemende beelden en indrukwekkende verhalen, laat deze film je zien hoe de natuur zich ontvouwt in een ogenschijnlijk onwaarschijnlijke omgeving. Het is een viering van de schoonheid en veerkracht van de natuur,.

Veelgestelde vragen over de film De Nieuwe Wildernis

Harry Piekema is de hoofdrolspeler in De Nieuwe Wildernis. De volledige cast van De Nieuwe Wildernis kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De Nieuwe Wildernis is Documentaires.

De speelduur van de film De Nieuwe Wildernis is 98:00:00 minuten.

Om te bekijken waar De Nieuwe Wildernis te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De Nieuwe Wildernis wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

De Nieuwe Wildernis is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je De Nieuwe Wildernis in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De Nieuwe Wildernis aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De Nieuwe Wildernis heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De Nieuwe Wildernis in blue ray te bekijken is.

Mark Verkerk is de regisseur van De Nieuwe Wildernis.