1. boekverfilming
  2. The African Queen

Film The African Queen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The African Queen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The African Queen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The African Queen op imdb.nl. Misschien is The African Queen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The African Queen streamen online als je een The African Queen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The African Queen op 123movies staat.

Specificaties over de film The African Queen

Schermtype

Humphrey Bogart, Katharine Hepburn

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

6

Speelduur

101:00:00 minuten

Regisseur

John Huston

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1951

Omschrijving van de film The African Queen

The African Queen is een tijdloze klassieker die wordt beschouwd als de moeder van alle avonturenfilms. Deze film heeft de legendarische acteurs Humphrey Bogart en Katherine Hepburn in de hoofdrol, die beiden bekend staan als enkele van de grootste acteurs die ooit in Hollywood hebben gewerkt. Ze zijn door het American Film Institute zelfs uitgeroepen tot respectievelijk de grootste mannelijke en vrouwelijke filmlegendes aller tijden in 1999. Deze film is een perfecte combinatie van avontuur, romantiek en spanning. Het verhaal volgt het onwaarschijnlijke duo Charlie Allnut, gespeeld door Bogart, en Rose Sayer, gespeeld door Hepburn, die in het hart van Afrika vastzitten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Samen trotseren ze wilde rivieren, gevaarlijke dieren en vijandige omstandigheden terwijl ze proberen te ontsnappen aan de vijandige Duitse troepen. Met de toevoeging van topregisseur John Huston, die bekend staat om zijn meesterlijke regie, is The African Queen een absolute must-see voor filmliefhebbers. De film neemt je mee op een onvergetelijke reis vol avontuur, humor en emotie. Of je nu een fan bent van Bogart en Hepburn, of gewoon op zoek bent naar een klassieke film die je keer op keer kunt bekijken, The African Queen zal je zeker niet teleurstellen.

Veelgestelde vragen over de film The African Queen

Humphrey Bogart, Katharine Hepburn is de hoofdrolspeler in The African Queen. De volledige cast van The African Queen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The African Queen is Boekverfilming.

De speelduur van de film The African Queen is 101:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The African Queen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The African Queen wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The African Queen is geproduceerd in 1951. Als de film recent is uitgebracht kun je The African Queen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The African Queen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The African Queen heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The African Queen in blue ray te bekijken is.

John Huston is de regisseur van The African Queen.