1. boekverfilming
  2. Shutter Island

Film Shutter Island

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Shutter Island. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Shutter Island weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Shutter Island op imdb.nl. Misschien is Shutter Island op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Shutter Island streamen online als je een Shutter Island torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Shutter Island op 123movies staat.

Specificaties over de film Shutter Island

Schermtype

Niet gekend

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

16

Speelduur

139 minuten

Regisseur

Martin Scorsese

Gesproken taal

Frans, Turks

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Deens | Fins | Frans | Noors | Turks | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Shutter Island

"Shutter Island" is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in 1954 en neemt je mee op een intrigerende reis. Het volgt het avontuur van Teddy Daniels, een U.S. Marshal, die op een missie gaat om een ontsnapte moordenares op te sporen. Deze crimineel is ontsnapt uit een instelling voor geesteszieke criminelen genaamd Ashecliffe Hospital, gelegen op het afgelegen Shutter Island. Terwijl Teddy het eiland verkent, komt hij in contact met enkele opmerkelijke personages, waaronder de eigenzinnige dokters van het ziekenhuis. Hij voelt dat er iets niet klopt op het eiland, maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt doordat de dokters weigeren mee te werken. Naarmate Teddy dichter bij de waarheid komt, begint hij steeds meer te twijfelen aan alles om hem heen. Ondertussen nemen de ontsnappingen uit de instelling toe en bereikt de chaos op het eiland een hoogtepunt. Teddy zit gevangen op Shutter Island en begint alles en iedereen in twijfel te trekken: zijn partner Chuck Aule, zijn geheugen en zelfs zijn eigen mentale gezondheid. "Shutter Island" is een meeslepende psychologische thriller die je op het puntje van je stoel zal houden. Het neemt je mee op een spannend avontuur vol intriges, mysterie en onverwachte wendingen. De film biedt niet alleen een boeiend verhaal, maar ook uitstekende acteerprestaties die je helemaal in het verhaal zuigen.

Veelgestelde vragen over de film Shutter Island

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Shutter Island. De volledige cast van Shutter Island kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Shutter Island is Boekverfilming.

De speelduur van de film Shutter Island is 139 minuten.

Om te bekijken waar Shutter Island te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Shutter Island wordt afgespeeld in Frans, Turks en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Deens | Fins | Frans | Noors | Turks | Zweeds. 

Shutter Island is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Shutter Island in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Shutter Island aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Shutter Island heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Shutter Island in blue ray te bekijken is.

Martin Scorsese is de regisseur van Shutter Island.