1. actie
  2. Vicky Cristina Barcelona

Film Vicky Cristina Barcelona

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Vicky Cristina Barcelona. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Vicky Cristina Barcelona weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Vicky Cristina Barcelona op imdb.nl. Misschien is Vicky Cristina Barcelona op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Vicky Cristina Barcelona streamen online als je een Vicky Cristina Barcelona torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Vicky Cristina Barcelona op 123movies staat.

Specificaties over de film Vicky Cristina Barcelona

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie

Kijkwijzer

6

Speelduur

96:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona is een betoverende film die het verhaal vertelt van twee hartsvriendinnen, Vicky en Cristina, die elk op hun eigen unieke manier het leven benaderen. Vicky, gespeeld door de getalenteerde Rebecca Hall, is een verstandige en verloofde vrouw. Ze laat zich leiden door logica en rationaliteit, altijd op zoek naar stabiliteit en zekerheid in haar leven. Aan de andere kant hebben we Cristina, prachtig vertolkt door Scarlett Johansson, een avontuurlijke ziel die geleid wordt door haar emoties en intense passies. Deze film neemt je mee op een onvergetelijke reis vol met romantiek, verlangens en veranderingen. Terwijl Vicky en Cristina hun zomer doorbrengen in het prachtige Barcelona, worden ze betoverd door de charismatische Juan Antonio, gespeeld door de charismatische Javier Bardem. Hij nodigt hen uit om deel te nemen aan een reeks opwindende en sensuele avonturen die hun leven voorgoed zullen veranderen. Vicky Cristina Barcelona is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een verhaal dat de complexiteit van menselijke relaties en verlangens onderzoekt. Deze film zal je betoveren met zijn prachtige cinematografie, briljante acteerprestaties en meeslepende verhaallijn. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de magie van Barcelona terwijl je getuige bent van de ontwikkeling van vriendschap, liefde en zelfontdekking bij Vicky en Cristina. Een absolute must-see voor liefhebbers van romantiek en avontuur!

Veelgestelde vragen over de film Vicky Cristina Barcelona

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Vicky Cristina Barcelona. De volledige cast van Vicky Cristina Barcelona kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Vicky Cristina Barcelona is Actie.

De speelduur van de film Vicky Cristina Barcelona is 96:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Vicky Cristina Barcelona te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Vicky Cristina Barcelona wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Vicky Cristina Barcelona is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Vicky Cristina Barcelona in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Vicky Cristina Barcelona aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Vicky Cristina Barcelona heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Vicky Cristina Barcelona in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Vicky Cristina Barcelona.