1. actie
  2. Librarian Trilogy

Film Librarian Trilogy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Librarian Trilogy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Librarian Trilogy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Librarian Trilogy op imdb.nl. Misschien is Librarian Trilogy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Librarian Trilogy streamen online als je een Librarian Trilogy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Librarian Trilogy op 123movies staat.

Specificaties over de film Librarian Trilogy

Schermtype

Robert Foxworth

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

266:00:00 minuten

Regisseur

Peter Winther

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Librarian Trilogy

In de Librarian Trilogy worden de grootste schatten ter wereld verborgen gehouden, van het legendarische zwaard Excalibur tot de mysterieuze doos van Pandora. De hoofdrolspeler, Flynn Carsen, is een intelligente en leergierige man van dertig jaar oud en tevens de beheerder van deze geheime verzameling. Op een dag wordt er een stuk van de eeuwenoude Spear of Destiny gestolen door leden van de gevaarlijke sekte genaamd de Serpent Brotherhood. Deze speer heeft het vermogen om het lot van de wereld te bepalen, en het is nu aan Flynn om de ontbrekende delen van dit waardevolle relikwie op te sporen. Om hem te helpen in zijn missie, sluit Flynn zich aan bij Nicole Noone, een vechtsport-specialiste met een indrukwekkende kennis van gevechtstechnieken. Samen beginnen ze aan een gevaarlijke en avontuurlijke reis die hen naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld zal brengen. Echter, ze worden op de hielen gezeten door de Serpent Brotherhood die vastbesloten is om de macht van de Spear of Destiny in handen te krijgen. Dit grandioze avontuur zit boordevol spanning en spektakel. Terwijl Flynn en Nicole proberen de Serpent Brotherhood voor te blijven, zullen ze geconfronteerd worden met eeuwenoude mysteries, geheime genootschappen en dodelijke vallen. Zal het ze lukken om de ontbrekende delen van de speer te vinden en zo de wereld te behoeden voor een duistere toekomst? Ontdek het in.

Veelgestelde vragen over de film Librarian Trilogy

Robert Foxworth is de hoofdrolspeler in Librarian Trilogy. De volledige cast van Librarian Trilogy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Librarian Trilogy is Actie.

De speelduur van de film Librarian Trilogy is 266:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Librarian Trilogy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Librarian Trilogy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Librarian Trilogy is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Librarian Trilogy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Librarian Trilogy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Librarian Trilogy heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Librarian Trilogy in blue ray te bekijken is.

Peter Winther is de regisseur van Librarian Trilogy.