1. actie
  2. The Collective

Film The Collective

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Collective. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Collective weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Collective op imdb.nl. Misschien is The Collective op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Collective streamen online als je een The Collective torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Collective op 123movies staat.

Specificaties over de film The Collective

Schermtype

Don Johnson

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

86 minuten

Regisseur

Tom DeNucci

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film The Collective

The Collective is een buitengewone film die je meeneemt op een adembenemend avontuur. Deze film is een ware krachtmeting tussen goed en kwaad. Het verhaal draait om een noodlottig moment waarop de officiële instanties tekortschieten. In deze kritieke situatie moeten twee onwaarschijnlijke helden, een doorgewinterde commando en een nieuwkomer, de handen ineen slaan om een klokkenluider van de regering te redden uit de klauwen van een meedogenloze mensenhandel bende die voorheen onaantastbaar leek. De spanning in deze film is voelbaar vanaf het eerste moment. Je wordt meegesleurd in een meeslepend verhaal vol actie, intrige en onverwachte wendingen. De intense chemie tussen de hoofdpersonages zorgt voor een extra dimensie aan het verhaal, waarbij hun persoonlijke ontwikkeling en onderlinge samenwerking centraal staan. Bovendien is The Collective niet alleen een spannende actiefilm, maar ook een film die belangrijke maatschappelijke thema's aansnijdt, zoals corruptie en het falen van het systeem. Met zijn meesterlijke regie en uitstekende cast weet The Collective je keer op keer te verrassen. De visuele effecten, indrukwekkende stunts en meeslepende soundtrack tillen deze film naar een hoger niveau. Bereid je voor op een adrenalinepompende ervaring die je op het puntje van je stoel laat zitten. The Collective is een unieke film die je niet mag missen!

Veelgestelde vragen over de film The Collective

Don Johnson is de hoofdrolspeler in The Collective. De volledige cast van The Collective kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Collective is Actie.

De speelduur van de film The Collective is 86 minuten.

Om te bekijken waar The Collective te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Collective wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Collective is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je The Collective in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Collective aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Collective heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Collective in blue ray te bekijken is.

Tom DeNucci is de regisseur van The Collective.