1. actie
  2. Indiana Jones Collection

Film Indiana Jones Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Indiana Jones Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Indiana Jones Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Indiana Jones Collection op imdb.nl. Misschien is Indiana Jones Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Indiana Jones Collection streamen online als je een Indiana Jones Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Indiana Jones Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Indiana Jones Collection

Schermtype

Harrison Ford

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

560:00 minuten minuten

Regisseur

Steven Spielberg

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Indiana Jones Collection

De Indiana Jones Collection is een must-have voor alle liefhebbers van avontuurlijke films. Deze verzameling bevat de iconische films 'Raiders of the Lost Ark', 'The Temple of Doom' en 'The Last Crusade', die nu volledig gedigitaliseerd en geremasterd zijn. Elk frame is met zorg behandeld om de kijkervaring naar een nieuw niveau te tillen. Op de vierde disc van deze collectie vind je meer dan 3 uur aan boeiende extra's. Duik dieper in de wereld van Indiana Jones met exclusief bonusmateriaal, waaronder interviews met de cast en crew, achter-de-schermen beelden en nooit eerder vertoonde scènes. Met Nederlandse ondertiteling hoef je niets te missen van de fascinerende details en dialogen. Haal de Indiana Jones Collection vandaag nog in huis en beleef het avontuur keer op keer. Deze tijdloze films nemen je mee op een spannende reis vol actie, mysterie en intrige. Laat je meeslepen door het charisma van Harrison Ford en de meesterlijke regie van Steven Spielberg. Met deze collectie heb je alles wat je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in de wereld van Indiana Jones.

Veelgestelde vragen over de film Indiana Jones Collection

Harrison Ford is de hoofdrolspeler in Indiana Jones Collection. De volledige cast van Indiana Jones Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Indiana Jones Collection is Actie.

De speelduur van de film Indiana Jones Collection is 560:00 minuten minuten.

Om te bekijken waar Indiana Jones Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Indiana Jones Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Indiana Jones Collection is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Indiana Jones Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Indiana Jones Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Indiana Jones Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Indiana Jones Collection in blue ray te bekijken is.

Steven Spielberg is de regisseur van Indiana Jones Collection.