1. actie
  2. 3 Ninja’s Kick Back

Film 3 Ninja's Kick Back

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 3 Ninja's Kick Back. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 3 Ninja's Kick Back weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 3 Ninja's Kick Back op imdb.nl. Misschien is 3 Ninja's Kick Back op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 3 Ninja's Kick Back streamen online als je een 3 Ninja's Kick Back torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 3 Ninja's Kick Back op 123movies staat.

Specificaties over de film 3 Ninja's Kick Back

Schermtype

Victor Wong

Genre

Actie | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

89:00:00 minuten

Regisseur

Charles T. Kanganis

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Ondertiteling

Arabisch

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film 3 Ninja's Kick Back

Rocky, Colt en Tum Tum, de drie dappere ninja's, staan voor een nieuwe uitdaging. Terwijl ze zich voorbereiden op de belangrijkste honkbalwedstrijd ooit, roept opa Mori hun hulp in. In Japan heeft hij dringend hun steun nodig bij een gevaarlijke missie. Opa Mori moet een kostbare dolk, die hij vijftig jaar geleden heeft gewonnen, terugbrengen naar zijn rechtmatige plek. Maar deze eeuwenoude dolk is niet zomaar een wapen, het is de sleutel tot een verborgen schat in de Gouden Grot. In een race tegen de klok reizen de jonge ninja's samen met hun wijze grootvader naar Japan. Onderweg moeten ze niet alleen alle ninja-vaardigheden gebruiken die ze hebben geleerd, maar ook hun slimheid en teamwork inzetten om te voorkomen dat de gevaarlijke tegenstander van opa Mori de dolk in handen krijgt. De vijand is vastberaden en vastbesloten om de macht van de dolk te gebruiken voor zijn eigen duistere plannen. Beleef samen met Rocky, Colt en Tum Tum een spannend avontuur vol actie, humor en vriendschap. Ontdek de prachtige Japanse cultuur en tradities terwijl je meegesleept wordt in dit meeslepende verhaal. Durf jij de uitdaging aan om samen met de 3 Ninja's Kick Back te gaan en de Gouden Grot te betreden? Laat je ninja-vaardigheden zien en help opa Mori om de dolk veilig thuis te brengen!

Veelgestelde vragen over de film 3 Ninja's Kick Back

Victor Wong is de hoofdrolspeler in 3 Ninja's Kick Back. De volledige cast van 3 Ninja's Kick Back kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 3 Ninja's Kick Back is Actie | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film 3 Ninja's Kick Back is 89:00:00 minuten.

Om te bekijken waar 3 Ninja's Kick Back te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 3 Ninja's Kick Back wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Arabisch. 

3 Ninja's Kick Back is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je 3 Ninja's Kick Back in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 3 Ninja's Kick Back aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

3 Ninja's Kick Back heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 3 Ninja's Kick Back in blue ray te bekijken is.

Charles T. Kanganis is de regisseur van 3 Ninja's Kick Back.