1. actie
  2. Angels Demons

Film Angels Demons

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Angels Demons. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Angels Demons weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Angels Demons op imdb.nl. Misschien is Angels Demons op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Angels Demons streamen online als je een Angels Demons torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Angels Demons op 123movies staat.

Specificaties over de film Angels Demons

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

138 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Angels Demons

"Angels Demons" is een meeslepende en zenuwslopende thriller die barst van de actie. Deze film, gebaseerd op de populaire bestseller "Het Bernini Mysterie" van Dan Brown, neemt je mee op een adembenemend avontuur. Tom Hanks schittert als Professor Langdon, een briljante academicus die verstrikt raakt in een angstaanjagend web van moorden en samenzweringen. In deze spannende film tracht Professor Langdon een reeks brute moorden op te lossen en tegelijkertijd een duister complot te ontrafelen. De mysterieuze en gevaarlijke Illuminati hebben namelijk plannen gesmeed om het Vaticaan op te blazen tijdens een belangrijk pauselijk conclaaf. Terwijl de tijd tikt en de druk toeneemt, moet Professor Langdon de puzzelstukjes snel bij elkaar zien te brengen om een catastrofe van ongekende omvang te voorkomen. Met adembenemende locaties in Rome en een boeiend plot dat je op het puntje van je stoel houdt, is "Angels Demons" een absolute must-see voor liefhebbers van actie, mysterie en spanning. Deze film neemt je mee op een emotionele achtbaanrit vol verrassende wendingen en onvergetelijke momenten. Bereid je voor op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven en je op het puntje van je stoel zal houden, want in de wereld van "Angels Demons" is niets wat het lijkt.

Veelgestelde vragen over de film Angels Demons

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Angels Demons. De volledige cast van Angels Demons kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Angels Demons is Actie.

De speelduur van de film Angels Demons is 138 minuten.

Om te bekijken waar Angels Demons te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Angels Demons wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

Angels Demons is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Angels Demons in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Angels Demons aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Angels Demons heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Angels Demons in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Angels Demons.