1. actie
  2. Prince of Persia: The Sands of Time

Film Prince of Persia: The Sands of Time

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Prince of Persia: The Sands of Time. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Prince of Persia: The Sands of Time weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Prince of Persia: The Sands of Time op imdb.nl. Misschien is Prince of Persia: The Sands of Time op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Prince of Persia: The Sands of Time streamen online als je een Prince of Persia: The Sands of Time torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Prince of Persia: The Sands of Time op 123movies staat.

Specificaties over de film Prince of Persia: The Sands of Time

Schermtype

Gemma Arterton

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

116:00:00 minuten

Regisseur

Mike Newell

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Prince of Persia: The Sands of Time

Dastan (Jake Gyllenhaal) groeit op als een weesjongen in de drukke straten van de prachtige koninklijke stad Nasaf. Hij leidt een zwaar, maar avontuurlijk leven, totdat de koning zijn potentieel opmerkt en besluit hem te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Dastan groeit op tot een dappere en moedige man, klaar om zijn rijk te verdedigen tegen elke bedreiging. Samen met zijn stiefbroers gaat Dastan op een gewaagde veldtocht, waarbij ze het afgelegen bergkoninkrijk van de betoverende prinses Tamina (Gemma Arterton) als doelwit hebben. Wat Dastan echter niet weet, is dat de prinses de hoedster is van een kostbare schat - een magische 'dolk der tijd' waarmee de tijd enkele kostbare momenten kan terugdraaien. Dit wapen is van onschatbare waarde en moet koste wat het kost uit verkeerde handen blijven. Terwijl Dastan en zijn stiefbroers hun best doen om het koninkrijk te verdedigen, ontdekt hij dat er een verrader binnen het Perzische koningshuis is die erop uit is om de magische dolk te bemachtigen. Dastan en prinses Tamina bundelen hun krachten en gaan op een adembenemend avontuur om de dolk te beschermen en de verrader te ontmaskeren. Zullen ze erin slagen om het rijk te redden en de magische krachten van de dolk in veilige handen te houden? Ont.

Veelgestelde vragen over de film Prince of Persia: The Sands of Time

Gemma Arterton is de hoofdrolspeler in Prince of Persia: The Sands of Time. De volledige cast van Prince of Persia: The Sands of Time kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Prince of Persia: The Sands of Time is Actie.

De speelduur van de film Prince of Persia: The Sands of Time is 116:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Prince of Persia: The Sands of Time te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Prince of Persia: The Sands of Time wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Prince of Persia: The Sands of Time is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Prince of Persia: The Sands of Time in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Prince of Persia: The Sands of Time aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Prince of Persia: The Sands of Time heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Prince of Persia: The Sands of Time in blue ray te bekijken is.

Mike Newell is de regisseur van Prince of Persia: The Sands of Time.