1. actie
  2. Harry Potter En De Vuurbeker

Film Harry Potter En De Vuurbeker

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Harry Potter En De Vuurbeker. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Harry Potter En De Vuurbeker weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Harry Potter En De Vuurbeker op imdb.nl. Misschien is Harry Potter En De Vuurbeker op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Harry Potter En De Vuurbeker streamen online als je een Harry Potter En De Vuurbeker torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Harry Potter En De Vuurbeker op 123movies staat.

Specificaties over de film Harry Potter En De Vuurbeker

Schermtype

Eric Sykes

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

157:00:00 minuten

Regisseur

Mike Newell

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film Harry Potter En De Vuurbeker

Wanneer de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij onverwachts een deelnemer in een intens gevecht om de eer tussen drie Toverscholen - het Toverschooltoernooi. Het is een uitdaging waar Harry zichzelf niet voor heeft aangemeld, maar wie dan wel? In deze spannende film moet Harry de strijd aangaan met een angstaanjagende draak, woeste waterdemonen en een betoverend doolhof. Alsof dat nog niet genoeg is, belandt hij ook nog eens in de grimmige greep van Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. Deze film is gebaseerd op het vierde boek van de wereldberoemde Harry Potter serie van J.K. Rowling en brengt een hele nieuwe dimensie met zich mee. Harry, Ron en Hermelien moeten definitief afscheid nemen van hun jeugd en staan voor grotere uitdagingen dan ze ooit hadden kunnen dromen. Deze verfilming neemt je mee op een adembenemende reis waarin niets meer hetzelfde zal zijn. Stap in de magische wereld van Harry Potter En De Vuurbeker en laat je verrassen door de onverwachte wendingen en de epische gevechten die je op het puntje van je stoel zullen houden. Bereid je voor op een avontuur dat je fantasie te boven gaat!

Veelgestelde vragen over de film Harry Potter En De Vuurbeker

Eric Sykes is de hoofdrolspeler in Harry Potter En De Vuurbeker. De volledige cast van Harry Potter En De Vuurbeker kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Harry Potter En De Vuurbeker is Actie.

De speelduur van de film Harry Potter En De Vuurbeker is 157:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Harry Potter En De Vuurbeker te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Harry Potter En De Vuurbeker wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Harry Potter En De Vuurbeker is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je Harry Potter En De Vuurbeker in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Harry Potter En De Vuurbeker aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Harry Potter En De Vuurbeker heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Harry Potter En De Vuurbeker in blue ray te bekijken is.

Mike Newell is de regisseur van Harry Potter En De Vuurbeker.