1. animatie
  2. Gruffalo De Complete Collectie

Film Gruffalo De Complete Collectie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Gruffalo De Complete Collectie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Gruffalo De Complete Collectie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Gruffalo De Complete Collectie op imdb.nl. Misschien is Gruffalo De Complete Collectie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Gruffalo De Complete Collectie streamen online als je een Gruffalo De Complete Collectie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Gruffalo De Complete Collectie op 123movies staat.

Specificaties over de film Gruffalo De Complete Collectie

Schermtype

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

80 minuten

Regisseur

Max Lang

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Gruffalo De Complete Collectie

De Gruffalo De Complete Collectie is een verzameling van de meest geliefde en betoverende kinderverhalen. In het eerste verhaal ontmoeten we Muis, die dapper door het bos wandelt terwijl hij de aandacht trekt van hongerige dieren. Maar Muis is niet zomaar een gewone muis. Hij is slim en bedenkt een ingenieus plan om de dieren bang te maken. Hij vertelt hen over de Gruffalo, een angstaanjagend wezen met scherpe tanden, ruwe knieën, feloranje ogen, paarse stekels en een giftige groene wrat. Maar is de Gruffalo echt of slechts een verzinsel van Muis? In deze complete collectie ontdek je niet alleen het spannende avontuur van Muis en de Gruffalo, maar ook andere verbazingwekkende verhalen. Je komt meer te weten over het avontuurlijke leven van Muis en zijn vrienden in het bos. Elk verhaal is prachtig geïllustreerd en neemt je mee op een magische reis vol verrassingen en humor. De Gruffalo De Complete Collectie is een absolute must-have voor jonge lezers die houden van fantasie en avontuur. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Gruffalo en laat je verbeelding de vrije loop!

Veelgestelde vragen over de film Gruffalo De Complete Collectie

is de hoofdrolspeler in Gruffalo De Complete Collectie. De volledige cast van Gruffalo De Complete Collectie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Gruffalo De Complete Collectie is Animatie.

De speelduur van de film Gruffalo De Complete Collectie is 80 minuten.

Om te bekijken waar Gruffalo De Complete Collectie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Gruffalo De Complete Collectie wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Gruffalo De Complete Collectie is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Gruffalo De Complete Collectie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Gruffalo De Complete Collectie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Gruffalo De Complete Collectie heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Gruffalo De Complete Collectie in blue ray te bekijken is.

Max Lang is de regisseur van Gruffalo De Complete Collectie.