1. animatie
  2. Dinosaur

Film Dinosaur

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dinosaur. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dinosaur weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dinosaur op imdb.nl. Misschien is Dinosaur op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dinosaur streamen online als je een Dinosaur torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dinosaur op 123movies staat.

Specificaties over de film Dinosaur

Schermtype

Samuel E. Wright

Genre

Animatie | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

82 minuten

Regisseur

Ralph Zondag

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Dinosaur

Stap in een wereld vol avontuur en ontdek de magie van Disney's Dinosaur! Deze adembenemende film neemt je mee op een reis naar het verleden, waar dinosaurussen de hoofdrol spelen. De film combineert meesterlijke filmtechnologie met een meeslepend verhaal dat alleen Disney kan creëren. Dinosaur vertelt het buitengewone verhaal van Aladar, een iguanodon die per ongeluk gescheiden wordt van zijn soortgenoten toen hij nog in zijn ei zat. Gelukkig wordt Aladar liefdevol opgenomen in een groep lemuren, geleid door de charmante Plio en de grappige Zini. Samen trotseren ze de meest angstaanjagende obstakels en ontdekken ze de echte betekenis van vriendschap. Maar hun wereld wordt volledig op zijn kop gezet wanneer een verwoestende meteorenregen hun thuis vernietigt. Nu staat Aladar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Samen met zijn "familie" moet hij zich aansluiten bij een groep dinosaurussen op een gevaarlijke reis naar de veilige "broedgebieden". Onderweg leren ze dat moed, hoop en trouw hen kunnen helpen om zelfs de meest onoverkomelijke obstakels te overwinnen. Dinosaur neemt je mee naar een wereld vol spanning, emotie en avontuur. Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het tijdperk van de dinosaurussen!

Veelgestelde vragen over de film Dinosaur

Samuel E. Wright is de hoofdrolspeler in Dinosaur. De volledige cast van Dinosaur kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dinosaur is Animatie | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Dinosaur is 82 minuten.

Om te bekijken waar Dinosaur te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dinosaur wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans. 

Dinosaur is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Dinosaur in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dinosaur aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dinosaur heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dinosaur in blue ray te bekijken is.

Ralph Zondag is de regisseur van Dinosaur.