1. animatie
  2. Spirited Away

Film Spirited Away

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Spirited Away. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Spirited Away weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Spirited Away op imdb.nl. Misschien is Spirited Away op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Spirited Away streamen online als je een Spirited Away torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Spirited Away op 123movies staat.

Specificaties over de film Spirited Away

Schermtype

Daveigh Chase

Genre

Anime

Kijkwijzer

6

Speelduur

125 minuten

Regisseur

Hayao Miyazaki

Gesproken taal

Nederlands, Japans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Spirited Away

Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders besluiten om een alternatieve route naar huis te nemen, stappen ze zonder het te beseffen een betoverende wereld binnen. Ze belanden bij een mysterieus restaurant waar de tafels gedekt zijn met een overvloed aan verrukkelijke gerechten. Maar wat een onschuldig avontuur leek, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie. Na het nuttigen van de verleidelijke maaltijden ondergaan Chihiro's ouders een transformatie en veranderen ze in nietsvermoedende varkens. Plotseling bevindt Chihiro zich alleen in een onbekende wereld, bevolkt door geesten en goden. Gelukkig vindt ze steun bij Haku, een jonge jongen die haar helpt om te wennen aan deze bizarre omgeving. Maar Chihiro's diepste verlangen blijft onveranderd: ontsnappen uit deze vreemde wereld en terugkeren naar haar eigen vertrouwde realiteit. Met het betoverende verhaal van "Spirited Away" wordt u meegenomen op een onvergetelijke reis vol magie, avontuur en emotionele ontwikkeling. Ontdek samen met Chihiro het mysterie achter deze betoverde wereld en ervaar de kracht van doorzettingsvermogen en moed. Elk detail van dit meesterwerk is met zorg vormgegeven, van de adembenemende animaties tot de meeslepende soundtrack. "Spirited Away" is niet alleen een film, het is een tijdloos kunstwerk dat jong en oud zal betoveren en inspireren.

Veelgestelde vragen over de film Spirited Away

Daveigh Chase is de hoofdrolspeler in Spirited Away. De volledige cast van Spirited Away kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Spirited Away is Anime.

De speelduur van de film Spirited Away is 125 minuten.

Om te bekijken waar Spirited Away te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Spirited Away wordt afgespeeld in Nederlands, Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Spirited Away is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Spirited Away in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Spirited Away aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Spirited Away heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Spirited Away in blue ray te bekijken is.

Hayao Miyazaki is de regisseur van Spirited Away.