1. drama
  2. Béla Tarr Collectie

Film Béla Tarr Collectie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Béla Tarr Collectie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Béla Tarr Collectie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Béla Tarr Collectie op imdb.nl. Misschien is Béla Tarr Collectie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Béla Tarr Collectie streamen online als je een Béla Tarr Collectie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Béla Tarr Collectie op 123movies staat.

Specificaties over de film Béla Tarr Collectie

Schermtype

László Horváth

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

763 minuten

Regisseur

Bela Tarr

Gesproken taal

Hongaars

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Béla Tarr Collectie

De Béla Tarr Collectie is een verzameling van vier meeslepende films die de kijkers betoveren met hun unieke stijl en diepgaande verhalen. Béla Tarr, een naam die misschien niet meteen bekend in de oren klinkt, is een regisseur die de afgelopen dertig jaar een enorme invloed heeft gehad op de filmwereld. Hij staat bekend als de meester van de slow cinema en weet op prachtige wijze de sombere menselijke conditie in beeld te brengen. In deze collectie worden vier van Tarr's meest indrukwekkende films samengebracht en digitaal gerestaureerd. Elk van deze films neemt de kijker mee op een intense reis door de menselijke emoties en de donkere kanten van het leven. Van de uitzichtloosheid waarin mensen worstelen tot de constante regen die het Hongaarse landschap tot een modderpoel verandert, Tarr laat geen detail onopgemerkt. Om volledig van deze films te kunnen genieten, is geduld vereist. Ze nemen de tijd om hun verhalen te vertellen en vragen hetzelfde geduld van de kijkers. Maar wie de tijd neemt en zich openstelt voor de betovering van Tarr's films, zal beloond worden met een diepgaande filmervaring die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Met deze collectie wordt de kijker uitgedaagd om zich onder te dompelen in de meesterwerken van Béla Tarr, net zoals cinefielen dat doen met klassiekers als 'Citizen Kane' van Orson Welles en '2001.

Veelgestelde vragen over de film Béla Tarr Collectie

László Horváth is de hoofdrolspeler in Béla Tarr Collectie. De volledige cast van Béla Tarr Collectie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Béla Tarr Collectie is Drama.

De speelduur van de film Béla Tarr Collectie is 763 minuten.

Om te bekijken waar Béla Tarr Collectie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Béla Tarr Collectie wordt afgespeeld in Hongaars en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Béla Tarr Collectie is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Béla Tarr Collectie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Béla Tarr Collectie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Béla Tarr Collectie heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Béla Tarr Collectie in blue ray te bekijken is.

Bela Tarr is de regisseur van Béla Tarr Collectie.