1. drama
  2. As It Is In Heaven

Film As It Is In Heaven

5/5

Ontdek bij ons alles over de film As It Is In Heaven. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film As It Is In Heaven weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar As It Is In Heaven op imdb.nl. Misschien is As It Is In Heaven op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt As It Is In Heaven streamen online als je een As It Is In Heaven torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat As It Is In Heaven op 123movies staat.

Specificaties over de film As It Is In Heaven

Schermtype

Ingela Olsson

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

132:00:00 minuten

Regisseur

Kay Pollak

Gesproken taal

Zweeds

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film As It Is In Heaven

"Als Het In De Hemel Is" is een adembenemende film die het verhaal vertelt van dirigent Daniel Daréus. Deze getalenteerde musicus heeft de wereld rondgereisd met zijn wereldberoemde muziekstukken en heeft dag in, dag uit op de meest prestigieuze podia gestaan. Echter, alles verandert wanneer hij wordt getroffen door een hartaanval en zijn dokter hem vertelt dat hij het rustig aan moet doen. Gedwongen om zijn carrière tijdelijk stop te zetten, keert Daniel terug naar zijn geboortedorp en neemt hij een andere identiteit aan om zijn aanwezigheid geheim te houden. In deze periode van zelfreflectie wordt Daniel geconfronteerd met de harde waarheid: zijn succesvolle carrière was slechts een vlucht uit zijn ongelukkige jeugdjaren. Nu woont hij weer onder dezelfde mensen met wie hij zijn jeugd heeft doorgebracht, en moet hij de confrontatie aangaan met zijn verleden. Terwijl hij in de anonimiteit van zijn geboortedorp leeft, ontdekt Daniel dat ware voldoening niet te vinden is in faam en succes, maar in het omarmen van zijn eigen wortels en het vinden van innerlijke rust. "Als Het In De Hemel Is" is een ontroerende film die de kijker meeneemt op een emotionele reis. Het verhaal raakt aan universele thema's zoals identiteit, verlossing en de kracht van muziek om de ziel te genezen. Met meeslepende muziekstukken en prachtige landschappen, neemt deze film je mee naar een wereld.

Veelgestelde vragen over de film As It Is In Heaven

Ingela Olsson is de hoofdrolspeler in As It Is In Heaven. De volledige cast van As It Is In Heaven kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film As It Is In Heaven is Drama.

De speelduur van de film As It Is In Heaven is 132:00:00 minuten.

Om te bekijken waar As It Is In Heaven te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film As It Is In Heaven wordt afgespeeld in Zweeds en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

As It Is In Heaven is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je As It Is In Heaven in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de As It Is In Heaven aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

As It Is In Heaven heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of As It Is In Heaven in blue ray te bekijken is.

Kay Pollak is de regisseur van As It Is In Heaven. 

Bekijk nog meer films