1. drama
  2. A Dog’s Purpose

Film A Dog's Purpose

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Dog's Purpose. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Dog's Purpose weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Dog's Purpose op imdb.nl. Misschien is A Dog's Purpose op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Dog's Purpose streamen online als je een A Dog's Purpose torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Dog's Purpose op 123movies staat.

Specificaties over de film A Dog's Purpose

Schermtype

Dennis Quaid

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

96 minuten

Regisseur

Lasse Hallström

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film A Dog's Purpose

Vanaf het moment dat Ethan en zijn hond Bailey elkaar ontmoeten, zijn ze onafscheidelijk. Ze groeien samen op en gedurende de jaren kan Ethan altijd op zijn trouwe viervoeter rekenen, of het nu gaat om plezier maken, troost bieden of zelfs een duwtje in de juiste richting geven. Bailey keert keer op keer terug in verschillende hondenlevens, maar blijft altijd die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Met elke reïncarnatie leert hij steeds beter hoe hij het leven van zowel honden als mensen mooier kan maken. Hoewel Bailey vele baasjes heeft gehad, blijft zijn eerste baasje Ethan altijd een speciaal plekje in zijn hart houden... en dan komen ze elkaar opnieuw tegen. In "A Dog's Purpose" volgen we het hartverwarmende verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen een hond en zijn baasje. Dit aangrijpende verhaal laat zien hoe een dierlijke metgezel een positieve invloed kan hebben op het leven van een mens. De film neemt ons mee op een emotionele reis vol vreugde, verdriet en hereniging. Het raakt de harten van zowel jong als oud en laat een diepe indruk achter. "A Dog's Purpose" is een absolute aanrader voor alle dierenliefhebbers die geloven in de magische band tussen mens en dier. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je getuige bent van de buitengewone avonturen van Bailey en zijn onvergetelijke reis naar zijn ware doel in het leven.

Veelgestelde vragen over de film A Dog's Purpose

Dennis Quaid is de hoofdrolspeler in A Dog's Purpose. De volledige cast van A Dog's Purpose kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Dog's Purpose is Drama.

De speelduur van de film A Dog's Purpose is 96 minuten.

Om te bekijken waar A Dog's Purpose te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Dog's Purpose wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

A Dog's Purpose is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je A Dog's Purpose in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Dog's Purpose aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Dog's Purpose heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Dog's Purpose in blue ray te bekijken is.

Lasse Hallström is de regisseur van A Dog's Purpose.