1. drama
  2. La Grande Bouffe

Film La Grande Bouffe

5/5

Ontdek bij ons alles over de film La Grande Bouffe. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film La Grande Bouffe weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar La Grande Bouffe op imdb.nl. Misschien is La Grande Bouffe op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt La Grande Bouffe streamen online als je een La Grande Bouffe torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat La Grande Bouffe op 123movies staat.

Specificaties over de film La Grande Bouffe

Schermtype

Solange Blondeau

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

138:00:00 minuten

Regisseur

Marco Ferreri

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1973

Omschrijving van de film La Grande Bouffe

In een betoverende villa komen vier heren bijeen voor een onvergetelijke ervaring genaamd La Grande Bouffe. Ze hebben maar één doel voor ogen: zichzelf letterlijk dood eten. Deze extravagante gebeurtenis wordt versterkt door de aanwezigheid van verleidelijke hoeren, die het feest compleet maken met hun charmante aanwezigheid. Echter, tot grote teleurstelling van de heren, besluiten de dames uiteindelijk af te haken. Gelukkig blijft er één persoon over die hen onvoorwaardelijk steunt in hun waanzinnige streven - Andrea, een gepassioneerde onderwijzeres. La Grande Bouffe is een ongekende satire op de hedendaagse consumptiemaatschappij. Deze filmklassieker uit 1973 heeft destijds voor veel ophef en controverse gezorgd. Met een beeldverhouding van 16:9 wordt de kijker meegenomen in een visueel spektakel dat alle zintuigen prikkelt. De betoverende villa vormt het decor voor een onvergetelijke avontuur waarin genot, excessen en de donkere kanten van de menselijke natuur centraal staan. Bereid je voor op een ongekende ervaring die je nog lang zal bijblijven. La Grande Bouffe neemt je mee op een reis vol verleiding, humor en schokkende onthullingen over onze maatschappij. Durf jij de uitnodiging aan te nemen?

Veelgestelde vragen over de film La Grande Bouffe

Solange Blondeau is de hoofdrolspeler in La Grande Bouffe. De volledige cast van La Grande Bouffe kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film La Grande Bouffe is Drama.

De speelduur van de film La Grande Bouffe is 138:00:00 minuten.

Om te bekijken waar La Grande Bouffe te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film La Grande Bouffe wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

La Grande Bouffe is geproduceerd in 1973. Als de film recent is uitgebracht kun je La Grande Bouffe in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de La Grande Bouffe aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

La Grande Bouffe heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of La Grande Bouffe in blue ray te bekijken is.

Marco Ferreri is de regisseur van La Grande Bouffe.