1. drama
  2. Little

Film Little

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Little. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Little weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Little op imdb.nl. Misschien is Little op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Little streamen online als je een Little torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Little op 123movies staat.

Specificaties over de film Little

Schermtype

Eliza Scanlen

Genre

Drama | Romantiek

Kijkwijzer

AL

Speelduur

129 minuten

Regisseur

Greta Gerwig

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Little

In "Little", het betoverende verhaal dat je hart zal veroveren, neemt Jo March je mee op een nostalgische reis door haar leven. Ze neemt je mee naar de betoverende wereld van de March-zusjes, vier jonge vrouwen die vastberaden zijn om het leven op hun eigen voorwaarden te beleven. Met haar scherpe geest en onstuitbare verbeelding weeft Jo een levendig en meeslepend verhaal, dat je vanaf de eerste pagina zal betoveren. Je wordt meegezogen in de intieme momenten van vreugde, verdriet en avontuur van de March-zusjes, terwijl ze navigeren door de uitdagingen van het opgroeien in de 19e eeuw. Ontdek de diepgang van vriendschap, de kracht van liefde en de zoektocht naar onafhankelijkheid, die door de pagina's van "Little" stroomt. Dit tijdloze verhaal zal je hart verwarmen en je inspireren om je eigen pad te volgen, net zoals de March-zusjes dat deden. Verlies jezelf in de prachtige wereld die Louisa May Alcott heeft gecreëerd en laat je meeslepen door de magie van "Little".

Veelgestelde vragen over de film Little

Eliza Scanlen is de hoofdrolspeler in Little. De volledige cast van Little kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Little is Drama | Romantiek.

De speelduur van de film Little is 129 minuten.

Om te bekijken waar Little te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Little wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Little is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Little in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Little aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Little heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Little in blue ray te bekijken is.

Greta Gerwig is de regisseur van Little.