1. drama
  2. Stillwater

Film Stillwater

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Stillwater. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Stillwater weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Stillwater op imdb.nl. Misschien is Stillwater op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Stillwater streamen online als je een Stillwater torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Stillwater op 123movies staat.

Specificaties over de film Stillwater

Schermtype

Abigail Breslin

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

140 minuten

Regisseur

Tom McCarthy

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Stillwater

Bill Baker uit Oklahoma reist af naar het prachtige Marseille, een betoverende stad aan de Franse kust. Maar zijn missie is niet om van de zon en het zeebriesje te genieten. Nee, hij komt om zijn dochter te redden. Zijn dochter, die vervreemd van hem is geraakt, zit vast in een gevangenis, beschuldigd van een moord die ze krachtig ontkent te hebben gepleegd. Het is een uitdaging voor Bill, want hij spreekt de taal niet en kent de cultuur niet. Maar dat weerhoudt hem er niet van om alles op alles te zetten. Met vastberadenheid en volharding gaat hij de strijd aan, vastbesloten om de onschuld van zijn dochter te bewijzen en haar vrij te krijgen. In Stillwater, een meeslepende film vol emotie en suspense, wordt de kijker meegenomen op een spannend avontuur door de smalle straatjes van Marseille. Terwijl Bill zich een weg baant door het doolhof van de Franse rechtssysteem, ontdekt hij verrassende wendingen en onthutsende waarheden. Maar hij geeft niet op. Hij zal vechten voor gerechtigheid en voor de band met zijn dochter, zelfs als dat betekent dat hij zichzelf moet verliezen in een vreemde wereld.

Veelgestelde vragen over de film Stillwater

Abigail Breslin is de hoofdrolspeler in Stillwater. De volledige cast van Stillwater kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Stillwater is Drama.

De speelduur van de film Stillwater is 140 minuten.

Om te bekijken waar Stillwater te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Stillwater wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Stillwater is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Stillwater in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Stillwater aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Stillwater heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Stillwater in blue ray te bekijken is.

Tom McCarthy is de regisseur van Stillwater.