1. drama
  2. Schindler’s List

Film Schindler's List

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Schindler's List. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Schindler's List weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Schindler's List op imdb.nl. Misschien is Schindler's List op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Schindler's List streamen online als je een Schindler's List torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Schindler's List op 123movies staat.

Specificaties over de film Schindler's List

Schermtype

Ben Kingsley

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

190 minuten

Regisseur

Steven Spielberg

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Arabisch | Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Schindler's List

Schindler's List, een film van Steven Spielberg, is een meesterwerk dat de kijker meeneemt op een emotionele reis door de duisternis van de Holocaust. Deze onvergetelijke film vertelt het waargebeurde verhaal van Oskar Schindler, een Duitse zakenman die tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 1.100 Joodse levens redde. In Schindler's List wordt de kijker ondergedompeld in een meeslepende en aangrijpende ervaring. De indrukwekkende cinematografie en het briljante acteerwerk van de cast maken deze film tot een meesterwerk dat je niet snel zult vergeten. Spielberg weet op meesterlijke wijze de gruwelijkheden van de Holocaust in beeld te brengen, zonder de hoop en menselijkheid uit het oog te verliezen. De film neemt je mee naar het door oorlog verscheurde Polen en laat je kennismaken met de moedige daden van Schindler, die zijn eigen leven op het spel zet om anderen te redden. Schindler's List is niet alleen een eerbetoon aan de moed van één man, maar ook een herinnering aan de duistere tijden waarin miljoenen mensen het slachtoffer werden van de nazi-terreur. Schindler's List is niet zomaar een film, het is een krachtig en belangrijk werk dat je raakt tot in het diepst van je ziel. De film laat zien hoe één persoon een verschil kan maken, zelfs in de meest gruwelijke omstandigheden. Schindler's List is een tijdloos meesterwerk dat elke kij.

Veelgestelde vragen over de film Schindler's List

Ben Kingsley is de hoofdrolspeler in Schindler's List. De volledige cast van Schindler's List kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Schindler's List is Drama.

De speelduur van de film Schindler's List is 190 minuten.

Om te bekijken waar Schindler's List te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Schindler's List wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Arabisch | Engels | Frans | Nederlands. 

Schindler's List is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Schindler's List in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Schindler's List aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Schindler's List heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Schindler's List in blue ray te bekijken is.

Steven Spielberg is de regisseur van Schindler's List.