1. drama
  2. Pride And Prejudice

Film Pride And Prejudice

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pride And Prejudice. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pride And Prejudice weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pride And Prejudice op imdb.nl. Misschien is Pride And Prejudice op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pride And Prejudice streamen online als je een Pride And Prejudice torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pride And Prejudice op 123movies staat.

Specificaties over de film Pride And Prejudice

Schermtype

Benjamin Whitrow

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

325:00:00 minuten

Regisseur

Simon Langton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1995

Omschrijving van de film Pride And Prejudice

Het meeslepende verhaal van Pride And Prejudice neemt je mee naar het pittoreske Engelse platteland van rond 1800. Dit tijdloze meesterwerk van Jane Austen speelt zich af tegen de achtergrond van de welgestelde middenklasse. Volg de avonturen van de levendige en eigenzinnige Elizabeth Bennet en haar zoektocht naar liefde en geluk in een samenleving waar vooroordelen en sociale status een grote rol spelen. In Pride And Prejudice word je meegezogen in een wereld vol ingewikkelde relaties, intrige en romantiek. Het boek biedt een fascinerend inzicht in de sociale dynamiek van die tijd. Je ontmoet een kleurrijke cast van personages, van de arrogante Mr. Darcy tot de charmante en mysterieuze Mr. Bingley. Terwijl Elizabeth haar eigen hartstochtelijke gevoelens en vooroordelen moet overwinnen, ontdek je als lezer de kracht van ware liefde en de betekenis van vooruitstrevend denken. Met haar scherpe observaties en levendige dialogen weet Jane Austen je vanaf de eerste pagina te betoveren. Pride And Prejudice is niet alleen een literair meesterwerk, maar ook een tijdloze klassieker die je keer op keer kunt herlezen. Ontdek de magie van dit prachtige boek en laat je meeslepen in een wereld vol passie, humor en intrige.

Veelgestelde vragen over de film Pride And Prejudice

Benjamin Whitrow is de hoofdrolspeler in Pride And Prejudice. De volledige cast van Pride And Prejudice kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pride And Prejudice is Drama.

De speelduur van de film Pride And Prejudice is 325:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Pride And Prejudice te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pride And Prejudice wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Pride And Prejudice is geproduceerd in 1995. Als de film recent is uitgebracht kun je Pride And Prejudice in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pride And Prejudice aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pride And Prejudice heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pride And Prejudice in blue ray te bekijken is.

Simon Langton is de regisseur van Pride And Prejudice.