1. drama
  2. Good Will Hunting

Film Good Will Hunting

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Good Will Hunting. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Good Will Hunting weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Good Will Hunting op imdb.nl. Misschien is Good Will Hunting op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Good Will Hunting streamen online als je een Good Will Hunting torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Good Will Hunting op 123movies staat.

Specificaties over de film Good Will Hunting

Schermtype

Ben Affleck

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

127:00:00 minuten

Regisseur

Gus Van Sant

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film Good Will Hunting

Will Hunting is een boeiende film die zich afspeelt in de wereld van Will, een schoonmaker op een school. Hij brengt zijn dagen door met vechten en het ontwijken van de wet. Maar op een dag komt zijn uitzonderlijke wiskundige talent aan het licht. Een leraar is vastbesloten om dit talent te ontwikkelen, maar al snel wordt duidelijk dat Will een innerlijke strijd voert met zichzelf en zijn omgeving. Gelukkig zijn er twee mensen die Will kunnen helpen: Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en er alles aan doet om hem te begrijpen, en Skylar, een geneeskundestudente die verliefd wordt op Will. Samen proberen ze Will uit zijn isolement te halen en hem te helpen zijn potentieel te benutten. Deze innemende en prachtige film raakt aan de menselijke emoties en is terecht bekroond met twee Oscars. De film Good Will Hunting neemt je mee op een emotionele reis vol verrassingen en inzichten. Het verhaal van Will is uniek en biedt een diepgaande kijk op de worstelingen van een jonge man met buitengewoon talent. De acteerprestaties zijn indrukwekkend en de chemie tussen de personages is voelbaar. Je wordt meegesleept in Will's wereld en voelt zijn pijn, zijn frustraties en zijn verlangen naar een beter leven. Good Will Hunting is niet zomaar een film, het is een meeslepende ervaring die je raakt tot in het diepst van je ziel. Het is een film die je aan het denken zet en.

Veelgestelde vragen over de film Good Will Hunting

Ben Affleck is de hoofdrolspeler in Good Will Hunting. De volledige cast van Good Will Hunting kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Good Will Hunting is Drama.

De speelduur van de film Good Will Hunting is 127:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Good Will Hunting te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Good Will Hunting wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Good Will Hunting is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je Good Will Hunting in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Good Will Hunting aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Good Will Hunting heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Good Will Hunting in blue ray te bekijken is.

Gus Van Sant is de regisseur van Good Will Hunting.