1. drama
  2. Abdellatif Kechiche La Vie Dadele

Film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Abdellatif Kechiche La Vie Dadele op imdb.nl. Misschien is Abdellatif Kechiche La Vie Dadele op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Abdellatif Kechiche La Vie Dadele streamen online als je een Abdellatif Kechiche La Vie Dadele torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Abdellatif Kechiche La Vie Dadele op 123movies staat.

Specificaties over de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele

Schermtype

Adèle Exarchopoulos

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

172:00:00 minuten

Regisseur

Abdellatif Kechiche

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele

La Vie d'Adèle, geregisseerd door Abdellatif Kechiche, is een prachtige Franse dramafilm uit 2013 die je meesleept in een aangrijpend verhaal. Het script is gebaseerd op het krachtige stripverhaal Le bleu est une couleur chaude van de getalenteerde striptekenaar Julie Maroh. Deze film heeft zelfs de prestigieuze Gouden Palm gewonnen op het Filmfestival van Cannes, wat de kwaliteit en impact ervan benadrukt. La Vie d'Adèle vertelt het verhaal van de jonge Adèle, een introverte middelbare scholiere die op zoek is naar haar eigen identiteit. Wanneer ze de mysterieuze en charismatische Emma ontmoet, bloeit er een intense liefdesrelatie tussen de twee op. De film neemt je mee op een emotionele reis door de ups en downs van hun relatie, waarbij thema's als seksualiteit, verlangen, acceptatie en volwassenwording centraal staan. Met zijn rauwheid, eerlijkheid en indringende acteerprestaties weet La Vie d'Adèle je diep te raken. De film is een meesterwerk dat je meesleept in de complexiteit van menselijke relaties en de zoektocht naar zelfontdekking. Het is een must-see voor liefhebbers van meeslepende en emotionele cinema.

Veelgestelde vragen over de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele

Adèle Exarchopoulos is de hoofdrolspeler in Abdellatif Kechiche La Vie Dadele. De volledige cast van Abdellatif Kechiche La Vie Dadele kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele is Drama.

De speelduur van de film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele is 172:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Abdellatif Kechiche La Vie Dadele te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Abdellatif Kechiche La Vie Dadele wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Abdellatif Kechiche La Vie Dadele is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Abdellatif Kechiche La Vie Dadele in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Abdellatif Kechiche La Vie Dadele aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Abdellatif Kechiche La Vie Dadele heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Abdellatif Kechiche La Vie Dadele in blue ray te bekijken is.

Abdellatif Kechiche is de regisseur van Abdellatif Kechiche La Vie Dadele.