1. drama
  2. Shack

Film Shack

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Shack. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Shack weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Shack op imdb.nl. Misschien is Shack op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Shack streamen online als je een Shack torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Shack op 123movies staat.

Specificaties over de film Shack

Schermtype

Octavia Spencer

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

127 minuten

Regisseur

Stuart Hazeldine

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Shack

In dit intrigerende verhaal volgen we de rouwende hoofdpersoon, die na het ontvangen van een mysterieuze uitnodiging wordt meegenomen op een onvergetelijke reis. The Shack, bekend als 'De Hut', wordt de plek waar deze man zichzelf opnieuw ontdekt en zijn diepste pijn en verlies onder ogen durft te zien. Terwijl hij zich in dit betoverende landschap bevindt, ontmoet hij God op een unieke en persoonlijke manier. De krachtige ontmoetingen met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest openen zijn hart voor heling en herstel. Dit is geen gewone ontmoeting met God, maar een die de lezer meeneemt op een emotionele reis vol inzichten en waardevolle levenslessen. The Shack is niet zomaar een boek, het is een meeslepende ervaring die je raakt tot in het diepst van je ziel. Het brengt ons op een eerbiedige manier in contact met God en daagt ons uit om onze eigen pijn en verlies te omarmen. Dit boek zal je inspireren, troosten en je helpen om de weg naar vergeving en heling te vinden. Bereid je voor op een ontroerend avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen over de film Shack

Octavia Spencer is de hoofdrolspeler in Shack. De volledige cast van Shack kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Shack is Drama.

De speelduur van de film Shack is 127 minuten.

Om te bekijken waar Shack te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Shack wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Shack is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Shack in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Shack aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Shack heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Shack in blue ray te bekijken is.

Stuart Hazeldine is de regisseur van Shack.