1. drama
  2. Requiem For A Dream

Film Requiem For A Dream

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Requiem For A Dream. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Requiem For A Dream weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Requiem For A Dream op imdb.nl. Misschien is Requiem For A Dream op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Requiem For A Dream streamen online als je een Requiem For A Dream torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Requiem For A Dream op 123movies staat.

Specificaties over de film Requiem For A Dream

Schermtype

Christopher McDonald

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Darren Aronofsky

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Requiem For A Dream

In Requiem voor een Droom, onderwerpt weduwe Sarah Goldfarb zich aan een radicaal afslankprogramma op basis van amfetamines. Ze hoopt hiermee een plekje te veroveren in haar favoriete tv-show. Ondertussen experimenteren haar zoon Harry en zijn vriendin Marion met verdovende middelen, waar Marion zelfs bereid is haar lichaam voor te verkopen. Maar het wordt nog erger, want Harry's beste vriend raakt verstrikt in de duistere wereld van drugsdealende bendes en zoekt vervolgens zijn toevlucht in zijn eigen voorraad. Alle vier hebben ze grote dromen en hopen op een beter leven, maar uiteindelijk raken hun levens op tragische wijze ontspoord en storten ze genadeloos neer in een bodemloze put van angst en uitzichtloosheid. Requiem voor een Droom is een intens en aangrijpend verhaal dat de duistere kant van menselijke verlangens en verslavingen blootlegt. Het toont de verwoestende impact van drugsgebruik op zowel individuen als hun relaties. Dit meeslepende drama neemt je mee op een emotionele achtbaan, waarbij je wordt geconfronteerd met de harde realiteit van de hoofdpersonages en hun wanhopige zoektocht naar geluk. Met een meesterlijke regie en indrukwekkende acteerprestaties biedt Requiem voor een Droom een unieke kijk op de menselijke psyche en de donkere kant van onze verlangens. Het is een film die je niet onberoerd zal laten en je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Requiem For A Dream

Christopher McDonald is de hoofdrolspeler in Requiem For A Dream. De volledige cast van Requiem For A Dream kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Requiem For A Dream is Drama.

De speelduur van de film Requiem For A Dream is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Requiem For A Dream te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Requiem For A Dream wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Requiem For A Dream is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Requiem For A Dream in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Requiem For A Dream aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Requiem For A Dream heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Requiem For A Dream in blue ray te bekijken is.

Darren Aronofsky is de regisseur van Requiem For A Dream.