1. drama
  2. Hoe Duur Was De Suiker

Film Hoe Duur Was De Suiker

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hoe Duur Was De Suiker. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hoe Duur Was De Suiker weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hoe Duur Was De Suiker op imdb.nl. Misschien is Hoe Duur Was De Suiker op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hoe Duur Was De Suiker streamen online als je een Hoe Duur Was De Suiker torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hoe Duur Was De Suiker op 123movies staat.

Specificaties over de film Hoe Duur Was De Suiker

Schermtype

Benja Bruijning

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

121:00:00 minuten

Regisseur

Jean van de Velde

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Hoe Duur Was De Suiker

Hoe Duur Was De Suiker is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in het achttiende-eeuwse Suriname. In dit historische drama volgen we de levens van twee jonge vrouwen, Sarith en Mini-Mini. Sarith is een blanke vrouw die steeds meer verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie. Mini-Mini daarentegen, haar lijfslavin, krijgt een unieke kans op geluk. Durft zij deze kans te grijpen, zelfs als dit ten koste gaat van haar meesteres? Dit unieke verhaal is gebaseerd op de succesvolle roman van Cynthia Mc Leod. Het neemt je mee terug in de tijd en laat je de turbulente geschiedenis van Suriname op een meeslepende manier ervaren. De film laat zien hoe het leven van de twee vrouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden is en hoe hun keuzes en verlangens hen naar een onvermijdelijke confrontatie leiden. Hoe Duur Was De Suiker is niet alleen een historisch drama, maar ook een krachtig verhaal over liefde, verzet en de strijd voor vrijheid. De prachtige cinematografie en de indrukwekkende acteerprestaties zorgen ervoor dat je als kijker volledig wordt meegesleept in de emotionele rollercoaster van de personages. Deze film laat je achter met een diepere appreciatie voor de geschiedenis en een verlangen naar rechtvaardigheid. Mis deze unieke filmervaring niet!

Veelgestelde vragen over de film Hoe Duur Was De Suiker

Benja Bruijning is de hoofdrolspeler in Hoe Duur Was De Suiker. De volledige cast van Hoe Duur Was De Suiker kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hoe Duur Was De Suiker is Drama.

De speelduur van de film Hoe Duur Was De Suiker is 121:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Hoe Duur Was De Suiker te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hoe Duur Was De Suiker wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels. 

Hoe Duur Was De Suiker is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Hoe Duur Was De Suiker in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hoe Duur Was De Suiker aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hoe Duur Was De Suiker heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hoe Duur Was De Suiker in blue ray te bekijken is.

Jean van de Velde is de regisseur van Hoe Duur Was De Suiker.