1. drama
  2. Fight Club

Film Fight Club

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fight Club. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fight Club weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fight Club op imdb.nl. Misschien is Fight Club op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fight Club streamen online als je een Fight Club torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fight Club op 123movies staat.

Specificaties over de film Fight Club

Schermtype

Brad Pitt

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

133 minuten

Regisseur

David Fincher

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Grieks | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film Fight Club

Jack - een verzekeringinspecteur die lijdt aan chronische slapeloosheid - wil wanhopig ontsnappen aan zijn saaie bestaan. Hij ontmoet per toeval Tyler Durden, een charismatische verkoper van zeep met een bizarre levensfilosofie. Tyler gelooft namelijk dat 'zelfverbetering' alleen voor zwakkelingen is, terwijl 'zelfvernieling' het leven meer waarde geeft. Samen met Tyler organiseert Jack de ultieme vorm van ontspanning: 'Fight Clubs', waar gewone jonge mannen hun innerlijke beest loslaten in blote vuistgevechten. Het bevrijdende effect dat dit heeft op de deelnemers zorgt voor een vreemd soort kameraadschap, dat al snel gevaarlijke vormen aanneemt. In dit meeslepende verhaal wordt de kijker meegenomen op een reis vol spanning en mysterie. Jack en Tyler nemen je mee in een wereld waarin normen en waarden vervagen en de duistere kant van de mens naar boven komt. De Fight Clubs dienen niet alleen als uitlaatklep voor de mannen, maar vormen ook een broedplaats voor rebellie en anarchie. Fight Club is een film die je aan het denken zet over de maatschappij en de druk die we ervaren om te voldoen aan bepaalde verwachtingen. Het verhaal neemt je mee op een emotionele rollercoaster, waarin je wordt geconfronteerd met de fragiliteit van de menselijke geest. De sterke acteerprestaties en de visueel indrukwekkende beelden zorgen ervoor dat je van begin tot eind.

Veelgestelde vragen over de film Fight Club

Brad Pitt is de hoofdrolspeler in Fight Club. De volledige cast van Fight Club kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fight Club is Drama.

De speelduur van de film Fight Club is 133 minuten.

Om te bekijken waar Fight Club te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fight Club wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Grieks | Nederlands. 

Fight Club is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je Fight Club in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fight Club aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fight Club heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fight Club in blue ray te bekijken is.

David Fincher is de regisseur van Fight Club.