1. drama
  2. Godland

Film Godland

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Godland. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Godland weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Godland op imdb.nl. Misschien is Godland op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Godland streamen online als je een Godland torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Godland op 123movies staat.

Specificaties over de film Godland

Schermtype

Ingvar Sigurdsson

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

143 minuten

Regisseur

Hlynur Palmason

Gesproken taal

Deens

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Godland

In Godland neem je de rol aan van de jonge Deense priester en word je ondergedompeld in een meeslepend en mysterieus avontuur. Terwijl je de opdracht hebt om een kerk te bouwen en foto's te maken van de lokale bevolking, ontdek je al snel dat er meer aan de hand is dan alleen deze eenvoudige taken. Terwijl je je een weg baant door het onherbergzame landschap, word je geconfronteerd met talloze uitdagingen en obstakels die je morele kompas op de proef stellen. Je zult moeilijke beslissingen moeten nemen die invloed hebben op de mensen om je heen en op de toekomst van de gemeenschap. Godland biedt een unieke combinatie van verkenning, puzzels en morele dilemma's. Je zult moeten nadenken over de gevolgen van je acties en keuzes, terwijl je de duistere geheimen van het land ontdekt. De prachtige graphics en meeslepende soundtrack dragen bij aan de intense sfeer van het spel. Stap in de schoenen van de jonge priester en ervaar het avontuur van je leven in Godland. Durf jij de confrontatie aan te gaan met je eigen morele waarden en de geheimen van het land te ontrafelen? Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol spanning, emotie en intrige.

Veelgestelde vragen over de film Godland

Ingvar Sigurdsson is de hoofdrolspeler in Godland. De volledige cast van Godland kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Godland is Drama.

De speelduur van de film Godland is 143 minuten.

Om te bekijken waar Godland te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Godland wordt afgespeeld in Deens en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Godland is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Godland in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Godland aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Godland heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Godland in blue ray te bekijken is.

Hlynur Palmason is de regisseur van Godland.