1. drama
  2. Four Weddings And A Funeral

Film Four Weddings And A Funeral

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Four Weddings And A Funeral. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Four Weddings And A Funeral weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Four Weddings And A Funeral op imdb.nl. Misschien is Four Weddings And A Funeral op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Four Weddings And A Funeral streamen online als je een Four Weddings And A Funeral torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Four Weddings And A Funeral op 123movies staat.

Specificaties over de film Four Weddings And A Funeral

Schermtype

Andie MacDowell

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

116:00:00 minuten

Regisseur

Mike Newell

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film Four Weddings And A Funeral

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Four Weddings And A Funeral

Andie MacDowell is de hoofdrolspeler in Four Weddings And A Funeral. De volledige cast van Four Weddings And A Funeral kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Four Weddings And A Funeral is Drama.

De speelduur van de film Four Weddings And A Funeral is 116:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Four Weddings And A Funeral te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Four Weddings And A Funeral wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Four Weddings And A Funeral is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je Four Weddings And A Funeral in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Four Weddings And A Funeral aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Four Weddings And A Funeral heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Four Weddings And A Funeral in blue ray te bekijken is.

Mike Newell is de regisseur van Four Weddings And A Funeral.