1. drama
  2. Bankier Van Het Verzet

Film Bankier Van Het Verzet

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bankier Van Het Verzet. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bankier Van Het Verzet weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bankier Van Het Verzet op imdb.nl. Misschien is Bankier Van Het Verzet op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bankier Van Het Verzet streamen online als je een Bankier Van Het Verzet torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bankier Van Het Verzet op 123movies staat.

Specificaties over de film Bankier Van Het Verzet

Schermtype

Jacob Derwig

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

118 minuten

Regisseur

Joram Lursen

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Bankier Van Het Verzet

Bankier Van Het Verzet is een meeslepende film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Het verhaal volgt bankier Walraven van Hall, gespeeld door Barry Atsma, die zonder aarzeling zijn financiële contacten inzet voor het verzet. Samen met zijn broer Gijs van Hall, gespeeld door Jacob Derwig, bedenkt hij een gedurfde strategie om grote leningen af te sluiten en zo het verzet te financieren. Wanneer deze methode niet voldoende blijkt te zijn, nemen de broers een nog groter risico. Ze smeden het plan voor de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis, waarbij tientallen miljoenen guldens stiekem de Nederlandse Bank uit worden gesluisd onder het toeziend oog van de bezetters. Echter, hoe groter de operatie wordt, hoe meer mensen op de hoogte zijn van de geheime activiteiten. Elke dag groeit de kans dat er een fout wordt gemaakt die niet alleen het werk, maar ook het leven van de bankiers van het verzet kan beëindigen. Bankier Van Het Verzet biedt een spannende en meeslepende kijk op een waargebeurd verhaal uit de Nederlandse geschiedenis. Met sterke acteerprestaties en een boeiend plot houdt deze film de kijker van begin tot eind geboeid. Ontdek de moed en vastberadenheid van de bankiers van het verzet terwijl ze vechten tegen de onderdrukking en onrechtvaardigheid van de bezetters. Een absolute must-see voor liefhebbers van historische drama's en.

Veelgestelde vragen over de film Bankier Van Het Verzet

Jacob Derwig is de hoofdrolspeler in Bankier Van Het Verzet. De volledige cast van Bankier Van Het Verzet kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bankier Van Het Verzet is Drama.

De speelduur van de film Bankier Van Het Verzet is 118 minuten.

Om te bekijken waar Bankier Van Het Verzet te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bankier Van Het Verzet wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Bankier Van Het Verzet is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Bankier Van Het Verzet in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bankier Van Het Verzet aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bankier Van Het Verzet heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bankier Van Het Verzet in blue ray te bekijken is.

Joram Lursen is de regisseur van Bankier Van Het Verzet.