1. drama
  2. Still Alice

Film Still Alice

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Still Alice. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Still Alice weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Still Alice op imdb.nl. Misschien is Still Alice op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Still Alice streamen online als je een Still Alice torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Still Alice op 123movies staat.

Specificaties over de film Still Alice

Schermtype

Alec Baldwin

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

96 minuten

Regisseur

Richard Glatzer

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Still Alice

Alice Howland, een succesvolle hoogleraar taalkunde aan Harvard, leidt een gelukkig leven met een liefdevol huwelijk en drie volwassen kinderen. Haar wereld wordt echter op zijn kop gezet wanneer ze te horen krijgt dat ze de ziekte van Alzheimer heeft. Dit nieuws betekent een drastische verandering voor haar zorgvuldig opgebouwde leven. Langzaam maar zeker verliest ze de controle over haar eigen wereld, terwijl de banden binnen haar familie steeds meer onder druk komen te staan. "Still Alice" is een aangrijpend, hartverscheurend en inspirerend portret van een onafhankelijke en sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was. Terwijl Alice haar herinneringen verliest en de grip op haar identiteit vervaagt, worden haar familieleden geconfronteerd met de uitdagingen en emoties die deze ziekte met zich meebrengt. Dit meeslepende verhaal laat zien hoe de ziekte van Alzheimer niet alleen het individu treft, maar ook degenen om hen heen. "Still Alice" biedt een diepgaand inzicht in de impact van Alzheimer en laat ons nadenken over de waarde van herinneringen, familiebanden en de veerkracht van de menselijke geest. Het is een aangrijpende en ontroerende film die je niet onberoerd zal laten. Bereid je voor op een emotionele rollercoaster en laat je inspireren door de moed en vastberadenheid van Alice in haar strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Veelgestelde vragen over de film Still Alice

Alec Baldwin is de hoofdrolspeler in Still Alice. De volledige cast van Still Alice kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Still Alice is Drama.

De speelduur van de film Still Alice is 96 minuten.

Om te bekijken waar Still Alice te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Still Alice wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Still Alice is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Still Alice in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Still Alice aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Still Alice heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Still Alice in blue ray te bekijken is.

Richard Glatzer is de regisseur van Still Alice.