1. drama
  2. VANILLA SKY

Film VANILLA SKY

5/5

Ontdek bij ons alles over de film VANILLA SKY. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film VANILLA SKY weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar VANILLA SKY op imdb.nl. Misschien is VANILLA SKY op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt VANILLA SKY streamen online als je een VANILLA SKY torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat VANILLA SKY op 123movies staat.

Specificaties over de film VANILLA SKY

Schermtype

Tom Cruise

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

130:00:00 minuten

Regisseur

Cameron Crowe

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film VANILLA SKY

Tom Cruise schittert in een meeslepende rol in deze onvergetelijke en krachtige film genaamd "Vanilla Sky". Hij werkt opnieuw samen met regisseur Cameron Crowe, bekend van de succesvolle film "Jerry Maguire". In deze film speelt Cruise de rol van David Aames, een jonge, knappe en rijke uitgeverijmagnaat die alles kan krijgen wat hij maar wil. Toch ontbreekt er iets in zijn betoverende leven. Op een avond ontmoet David de vrouw van zijn dromen en denkt hij dat hij eindelijk het ontbrekende stukje heeft gevonden. Maar een ontmoeting met een jaloerse minnaar zet zijn leven op zijn kop en brengt hem op een achtbaan van romantiek, seks, verdenkingen en dromen. Dit alles leidt uiteindelijk tot een schokkend ontwaken dat je voor altijd bij zal blijven. "Vanilla Sky" is een film die je meeneemt op een emotionele reis vol spannende wendingen. Het combineert romantiek, mysterie en zelfontdekking op een unieke manier. Met Tom Cruise in een van zijn beste vertolkingen en de visie van regisseur Cameron Crowe, is dit een film die je simpelweg niet mag missen. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je wordt meegezogen in David's wereld vol verlangen, verwarring en onvergetelijke momenten.

Veelgestelde vragen over de film VANILLA SKY

Tom Cruise is de hoofdrolspeler in VANILLA SKY. De volledige cast van VANILLA SKY kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film VANILLA SKY is Drama.

De speelduur van de film VANILLA SKY is 130:00:00 minuten.

Om te bekijken waar VANILLA SKY te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film VANILLA SKY wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

VANILLA SKY is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je VANILLA SKY in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de VANILLA SKY aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

VANILLA SKY heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of VANILLA SKY in blue ray te bekijken is.

Cameron Crowe is de regisseur van VANILLA SKY.