1. drama
  2. Nobody Knows

Film Nobody Knows

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Nobody Knows. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Nobody Knows weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Nobody Knows op imdb.nl. Misschien is Nobody Knows op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Nobody Knows streamen online als je een Nobody Knows torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Nobody Knows op 123movies staat.

Specificaties over de film Nobody Knows

Schermtype

Yûya Yagira

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

135 minuten

Regisseur

HIROKAZU KORE-EDA

Gesproken taal

Japans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Nobody Knows

Niemand Weet. Vier kinderen leiden een rustig leven in een kleine flat in Tokyo, samen met hun liefhebbende moeder. Maar op een dag verdwijnt hun moeder plotseling, zonder een spoor achter te laten. In haar afwezigheid laat ze een hartverscheurende brief achter voor het oudste kind, waarin ze smeekt om voor hun broers en zussen te zorgen. In eerste instantie lukt het de kinderen om een veilig en beschermend wereldje voor zichzelf te creëren, waarin ze samen hun weg vinden. Ze vinden steun bij elkaar en ontdekken dat ze sterker zijn dan ze ooit hadden gedacht. Maar wanneer ze uiteindelijk geconfronteerd worden met de harde realiteit van de buitenwereld, wordt hun fragiele evenwicht verstoord. In "Niemand Weet" worden de kijkers meegenomen op een emotionele reis, waarin de kracht van familiebanden en de veerkracht van kinderen centraal staan. Het is een verhaal dat ontroert, inspireert en je doet beseffen dat soms de grootste uitdagingen in het leven niet alleen te overwinnen zijn. Met zijn prachtige cinematografie en meeslepende verhaallijn neemt deze film je mee naar een wereld waarin liefde en doorzettingsvermogen de enige houvast zijn. Het is een meesterwerk dat je nog lang bij zal blijven en je hart diep zal raken.

Veelgestelde vragen over de film Nobody Knows

Yûya Yagira is de hoofdrolspeler in Nobody Knows. De volledige cast van Nobody Knows kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Nobody Knows is Drama.

De speelduur van de film Nobody Knows is 135 minuten.

Om te bekijken waar Nobody Knows te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Nobody Knows wordt afgespeeld in Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Nobody Knows is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Nobody Knows in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Nobody Knows aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Nobody Knows heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Nobody Knows in blue ray te bekijken is.

HIROKAZU KORE-EDA is de regisseur van Nobody Knows.