1. drama
  2. All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT

Film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT

5/5

Ontdek bij ons alles over de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT op imdb.nl. Misschien is All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT streamen online als je een All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT op 123movies staat.

Specificaties over de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT

Schermtype

Felix Kammerer

Genre

Drama | Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

148 minuten

Regisseur

Edward Berger

Gesproken taal

Duits | Frans

Ondertiteling

Duits | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT

De indrukwekkende filmadaptatie van Erich Maria Remarque's wereldbestseller, geregisseerd door Edward Berger met Felix Kammerer en Daniel Brühl in de hoofdrollen en geproduceerd door Malte Grunert (Under the Sand - The Promise of Freedom en A Most Wanted Man), All Quiet on the Western Front, vertelt het meeslepende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het westfront tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze DVD import zonder Nederlandse ondertiteling neemt je mee op een emotionele reis door de verschrikkingen van oorlog. Het is een krachtig verhaal over de harde realiteit van het leven aan het front, waar jonge mannen worden geconfronteerd met de gruwelen van de oorlog en de verwoestende impact die het heeft op hun fysieke en mentale welzijn. Met meeslepende acteerprestaties en prachtig cinematografisch werk, laat deze film je niet onberoerd. Haal All Quiet on the Western Front vandaag nog in huis en beleef de impact van de Eerste Wereldoorlog door de ogen van een jonge soldaat. Deze importversie zonder Nederlandse ondertiteling voegt een extra laag authenticiteit toe aan het verhaal en laat je volledig opgaan in de ervaring. Een must-have voor liefhebbers van historische oorlogsfilms en een eerbetoon aan de moed en opoffering van degenen die vochten aan het front.

Veelgestelde vragen over de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT

Felix Kammerer is de hoofdrolspeler in All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT. De volledige cast van All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT is Drama | Oorlog.

De speelduur van de film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT is 148 minuten.

Om te bekijken waar All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT wordt afgespeeld in Duits | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Frans | Engels. 

All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT in blue ray te bekijken is.

Edward Berger is de regisseur van All Quiet on the Western Front DVD Import zonder NL OT.