1. drama
  2. Babylon

Film Babylon

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Babylon. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Babylon weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Babylon op imdb.nl. Misschien is Babylon op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Babylon streamen online als je een Babylon torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Babylon op 123movies staat.

Specificaties over de film Babylon

Schermtype

Brad Pitt

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

181 minuten

Regisseur

Damien Chazelle

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Babylon

"Babylon" neemt je mee terug naar het bruisende Los Angeles van de jaren 1920, een tijd waarin de filmindustrie drastisch verandert door de overgang van stomme films naar films met gesproken tekst. Deze meeslepende film, geschreven en geregisseerd door de getalenteerde Damien Chazelle, vertelt het verhaal van buitensporige ambitie en overdadige levensstijl. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het Hollywood van vroeger. In "Babylon" ervaar je de opkomst en ondergang van verschillende personages in een tijdperk van decadentie en verdorvenheid. Met een sterrencast bestaande uit Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva, brengt de film een unieke mix van glamour, drama en intrige. Beleef de glitter en glamour van het vroege Hollywood terwijl je wordt meegezogen in een wereld vol ambitie, passie en de duistere kant van roem. Met oogverblindende decors en kostuums die de charme van de jaren 20 tot leven brengen, dompelt "Babylon" je onder in een wereld vol prachtige cinematografie en meeslepende muziek. Ga mee op deze onvergetelijke reis en ontdek de betoverende magie van het vroege Hollywood, waar ambitie en overdaad hand in hand gaan.

Veelgestelde vragen over de film Babylon

Brad Pitt is de hoofdrolspeler in Babylon. De volledige cast van Babylon kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Babylon is Drama.

De speelduur van de film Babylon is 181 minuten.

Om te bekijken waar Babylon te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Babylon wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Babylon is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Babylon in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Babylon aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Babylon heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Babylon in blue ray te bekijken is.

Damien Chazelle is de regisseur van Babylon.