1. drama
  2. A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling

Film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling op imdb.nl. Misschien is A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling streamen online als je een A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling op 123movies staat.

Specificaties over de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling

Schermtype

Tom Hanks

Genre

Drama

Kijkwijzer

14

Speelduur

121 minuten

Regisseur

Marc Forster

Gesproken taal

Duits | Engels | Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling

"A Man Called Otto" is een hartverwarmende DVD-import met Nederlandse ondertiteling. Deze film is gebaseerd op de komische en ontroerende bestseller van de New York Times en vertelt het verhaal van Otto Anderson, een knorrige weduwnaar met een vastgeroeste levensstijl. Zijn leven neemt echter een onverwachte wending wanneer er een levendig jong gezin naast hem komt wonen, met in het bijzonder de spraakzame en hoogzwangere Marisol. Deze remake van de Zweedse film "En Man Som Heter Ove" uit 2015 neemt je mee op een wonderbaarlijke reis vol emotie en humor. Tom Hanks schittert in de rol van Otto Anderson en weet op meesterlijke wijze de complexiteit van dit personage over te brengen. Met zijn knorrige houding en vastgeroeste gewoonten weet Otto de kijker te intrigeren en te laten lachen. Deze DVD-import is een must-have voor filmliefhebbers die houden van hartverwarmende verhalen en boeiende personages. Geniet van de prachtige cinematografie, de meeslepende muziek en de ontroerende dialogen. Laat je meeslepen in het verhaal van Otto Anderson en ervaar hoe een onverwachte vriendschap zijn leven op zijn kop zet. Bestel nu en beleef de magie van "A Man Called Otto" in het comfort van je eigen huis.

Veelgestelde vragen over de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling

Tom Hanks is de hoofdrolspeler in A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling. De volledige cast van A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling is Drama.

De speelduur van de film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling is 121 minuten.

Om te bekijken waar A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling wordt afgespeeld in Duits | Engels | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling heeft het volgende advies qua leeftijd: 14 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling in blue ray te bekijken is.

Marc Forster is de regisseur van A Man Called Otto DVD Import met NL ondertiteling.