1. drama
  2. Colette

Film Colette

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Colette. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Colette weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Colette op imdb.nl. Misschien is Colette op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Colette streamen online als je een Colette torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Colette op 123movies staat.

Specificaties over de film Colette

Schermtype

Dominic West

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

111 minuten

Regisseur

Wash Westmoreland

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Colette

Ontdek het fascinerende verhaal van Colette, een jong meisje dat in de vroege jaren 1900 haar weg vindt in de betoverende wereld van Parijs. Als bruid van de beroemde maar arme schrijver Henri "Willy" Gauthier-Villars, wordt Colette ondergedompeld in de bruisende high society van de stad. Echter, al snel raakt ze verveeld met haar nieuwe leven en besluit ze haar diepste seksuele fantasieën op papier te zetten in haar dagboeken. Wat begint als een persoonlijke uitlaatklep, neemt al snel een onverwachte wending wanneer Willy de dagboeken van Colette onder zijn eigen naam publiceert als de baanbrekende novellereeks Claudine. De sensuele verhalen slaan in als een bom en Willy en Colette worden het meest bekende koppel van heel Frankrijk. Maar hun geluk neemt een dramatische wending wanneer Willy Colette op een dag verraadt. Met Colette duik je diep in het leven van deze intrigerende vrouw, die niet alleen haar seksualiteit durfde te uiten, maar ook vocht voor haar onafhankelijkheid en zelfexpressie in een tijd waarin dit nog zeer ongebruikelijk was voor vrouwen. Deze film neemt je mee op een emotionele reis vol passie, verraad en de kracht van zelfontdekking. Mis deze meeslepende ervaring niet en beleef het waargebeurde verhaal van Colette.

Veelgestelde vragen over de film Colette

Dominic West is de hoofdrolspeler in Colette. De volledige cast van Colette kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Colette is Drama.

De speelduur van de film Colette is 111 minuten.

Om te bekijken waar Colette te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Colette wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Colette is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Colette in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Colette aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Colette heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Colette in blue ray te bekijken is.

Wash Westmoreland is de regisseur van Colette.