1. drama
  2. Beautiful Boy

Film Beautiful Boy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Beautiful Boy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Beautiful Boy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Beautiful Boy op imdb.nl. Misschien is Beautiful Boy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Beautiful Boy streamen online als je een Beautiful Boy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Beautiful Boy op 123movies staat.

Specificaties over de film Beautiful Boy

Schermtype

Maura Tierney

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

120 minuten

Regisseur

Felix van Groeningen

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Beautiful Boy

David Sheff is een toegewijde journalist die altijd een sterke band heeft gehad met zijn getalenteerde tienerzoon, Nic. Hun relatie is zo hecht dat ze als twee handen op één buik zijn. Maar dan komt David erachter dat Nic worstelt met een verwoestende drugsverslaving, en zijn wereld stort plotseling in. Vastbesloten om zijn zoon te begrijpen en te redden, zet David alles op alles. Hij duikt diep in de duistere wereld van drugsverslaving en probeert elke mogelijke oplossing te vinden. Hij raadpleegt experts, zoekt naar behandelingen en steunt op zijn onvoorwaardelijke liefde voor Nic. In "Beautiful Boy" wordt een hartverscheurend verhaal verteld over de kracht van een vader-zoon relatie en de onvoorwaardelijke liefde die een vader voelt voor zijn kind. Dit aangrijpende drama laat zien dat de strijd tegen drugsverslaving niet alleen de verslaafde treft, maar ook degenen om hem heen. "Beautiful Boy" is een meeslepend en emotioneel verhaal dat je zal raken en je laat nadenken over de ware betekenis van liefde en opoffering.

Veelgestelde vragen over de film Beautiful Boy

Maura Tierney is de hoofdrolspeler in Beautiful Boy. De volledige cast van Beautiful Boy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Beautiful Boy is Drama.

De speelduur van de film Beautiful Boy is 120 minuten.

Om te bekijken waar Beautiful Boy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Beautiful Boy wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Beautiful Boy is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Beautiful Boy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Beautiful Boy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Beautiful Boy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Beautiful Boy in blue ray te bekijken is.

Felix van Groeningen is de regisseur van Beautiful Boy.