1. drama
  2. Bij Ons In De Jordaan

Film Bij Ons In De Jordaan

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bij Ons In De Jordaan. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bij Ons In De Jordaan weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bij Ons In De Jordaan op imdb.nl. Misschien is Bij Ons In De Jordaan op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bij Ons In De Jordaan streamen online als je een Bij Ons In De Jordaan torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bij Ons In De Jordaan op 123movies staat.

Specificaties over de film Bij Ons In De Jordaan

Schermtype

John Leddy

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

150:00:00 minuten

Regisseur

Willem van de Sande Bakhuyzen

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Bij Ons In De Jordaan

Eindelijk is het zover! De langverwachte driedelige televisieserie "Bij ons in de Jordaan" is nu uitgebracht. Deze hartverwarmende serie, geregisseerd door de getalenteerde Willem van de Sande Bakhuyzen, neemt je mee naar de betoverende straten van de Jordaan. In het middelpunt van het verhaal staat niemand minder dan Kees Prins, die op meesterlijke wijze gestalte geeft aan de legendarische Johnny Jordaan. Met zijn kenmerkende stem en charismatische uitstraling brengt Prins de iconische Amsterdamse zanger tot leven, waardoor je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de sfeer van de Jordaan. Maar deze serie biedt meer dan alleen een meeslepend verhaal en prachtige acteerprestaties. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het unieke karakter van de Jordaan. Je zult worden meegenomen op een nostalgische reis, waarbij je zowel de hoogte- als dieptepunten van deze volksbuurt zult ervaren. Van de gezellige cafés tot de levendige markten en van de bekende volkszangers tot de verborgen verhalen achter de gevels, "Bij ons in de Jordaan" laat je de echte ziel van deze pittoreske wijk voelen. Met meeslepende verhaallijnen, boeiende personages en een onvergetelijke soundtrack, is "Bij ons in de Jordaan" een absolute must-see voor iedereen die van Nederlandse cultuur en geschiedenis houdt. Dompel jezelf onder in de magie van de Jordaan en laat.

Veelgestelde vragen over de film Bij Ons In De Jordaan

John Leddy is de hoofdrolspeler in Bij Ons In De Jordaan. De volledige cast van Bij Ons In De Jordaan kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bij Ons In De Jordaan is Drama.

De speelduur van de film Bij Ons In De Jordaan is 150:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bij Ons In De Jordaan te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bij Ons In De Jordaan wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Bij Ons In De Jordaan is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Bij Ons In De Jordaan in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bij Ons In De Jordaan aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bij Ons In De Jordaan heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bij Ons In De Jordaan in blue ray te bekijken is.

Willem van de Sande Bakhuyzen is de regisseur van Bij Ons In De Jordaan.