1. drama
  2. Fons Rademakers Collection

Film Fons Rademakers Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fons Rademakers Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fons Rademakers Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fons Rademakers Collection op imdb.nl. Misschien is Fons Rademakers Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fons Rademakers Collection streamen online als je een Fons Rademakers Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fons Rademakers Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Fons Rademakers Collection

Schermtype

Bryan Marshall

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

1020 minuten

Regisseur

Fons Rademakers

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Fons Rademakers Collection

De Fons Rademakers Collectie is een eerbetoon aan een van de meest iconische regisseurs van Nederland. Fons Rademakers heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Nederlandse speelfilm, een tijd waarin films voornamelijk documentaires waren. Met zijn baanbrekende debuutfilm Dorp aan de Rivier (1958) veroverde hij de harten van het publiek en sleepte hij de allereerste Nederlandse Oscarnominatie in de wacht. Deze dvd-box is een ware schat voor filmliefhebbers en bevat het complete oeuvre van Rademakers. Geniet van tien meesterlijke speelfilms die de tand des tijds hebben doorstaan en nog steeds relevant zijn in de hedendaagse filmwereld. Laat je meeslepen door de unieke verhalen, de indrukwekkende cinematografie en de meesterlijke regie van Fons Rademakers. Als bonus zijn er ook twee titels van zijn vrouw Lili Rademakers toegevoegd aan deze collectie. Ontdek het talent van deze getalenteerde filmmaker en laat je verrassen door haar unieke perspectief. Met de Fons Rademakers Collectie breng je een hommage aan de Nederlandse filmgeschiedenis en geniet je van een unieke verzameling films die je keer op keer zullen blijven inspireren.

Veelgestelde vragen over de film Fons Rademakers Collection

Bryan Marshall is de hoofdrolspeler in Fons Rademakers Collection. De volledige cast van Fons Rademakers Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fons Rademakers Collection is Drama.

De speelduur van de film Fons Rademakers Collection is 1020 minuten.

Om te bekijken waar Fons Rademakers Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fons Rademakers Collection wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Fons Rademakers Collection is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Fons Rademakers Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fons Rademakers Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fons Rademakers Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fons Rademakers Collection in blue ray te bekijken is.

Fons Rademakers is de regisseur van Fons Rademakers Collection.