1. overige
  2. K3 Filmbox

Film K3 Filmbox

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 Filmbox. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 Filmbox weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 Filmbox op imdb.nl. Misschien is K3 Filmbox op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 Filmbox streamen online als je een K3 Filmbox torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 Filmbox op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 Filmbox

Schermtype

Karen Damen

Genre

Kijkwijzer

AL

Speelduur

195:00:00 minuten

Regisseur

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film K3 Filmbox

De K3 Filmbox neemt je mee op een hilarisch avontuur vol misverstanden en gekke situaties. In deze film volgen we de drie meiden van K3, Kristel, Josje en Karen, terwijl ze per ongeluk op de verkeerde bestemming aankomen. Kristel belandt in een dierenhotel waar Bas werkt, op wie de meiden verliefd zijn. Ondertussen komen Karen en Josje terecht in een luxueuze beautyfarm. Kristel is vastbesloten om in het dierenhotel te blijven en indruk te maken op Bas. Als echt stadmeisje is dit geen makkelijke opgave, maar ze zet haar beste beentje voor. Ondertussen ontdekt Karen dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren en ze is vastbesloten om hem te ontmoeten. Ze doet er alles aan om in de beautyfarm te blijven en laat Josje geloven dat ze ook in een dierenhotel zitten. Dit leidt tot hilarische situaties en misverstanden. Maar wanneer het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten de meiden van K3 samenwerken om het te redden. Ze slaan de handen ineen en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat het dierenhotel blijft bestaan. De K3 Filmbox is een spannende en grappige film vol avontuur, vriendschap en natuurlijk de bekende K3-liedjes. Beleef samen met Kristel, Josje en Karen een onvergetelijk avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Veelgestelde vragen over de film K3 Filmbox

Karen Damen is de hoofdrolspeler in K3 Filmbox. De volledige cast van K3 Filmbox kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 Filmbox is .

De speelduur van de film K3 Filmbox is 195:00:00 minuten.

Om te bekijken waar K3 Filmbox te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 Filmbox wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: . 

K3 Filmbox is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 Filmbox in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 Filmbox aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 Filmbox heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 Filmbox in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van K3 Filmbox.